Bel ons
0111 414951
Stuur een bericht
06 823 112 82

Autobedrijf op Schouwen-Duiveland

Bent u op zoek naar een autobedrijf op Schouwen-Duiveland? Dan bent u bij Goedbloed Auto’s in Zierikzee aan het juiste adres! Van APK tot onderhoud en van occasions tot lease auto’s. Bij ons kunt u terecht voor en met alle automerken, inclusief elektrische auto’s of auto’s met een alternatieve brandstof. Wilt u ontdekken waarom onze klanten met een goed gevoel de deur uit gaan? Lees dan snel verder.

Verkoop en occasions

Is het tijd voor een nieuwe auto? Dan helpen we u graag verder! Ongeacht het merk of type, we kunnen u helpen met een onafhankelijk advies en aankoopbegeleiding. Door ons brede netwerk met verschillende leveranciers, van groothandel tot importeurs, kunnen wij alle auto’s leveren inclusief fabrieksgarantie. Vaak zelfs met dezelfde aanbiedingen en maandacties van het betreffende merk als u bij de dealer zou ontvangen. Omdat wij geen rekening hoeven te houden met registratieplicht of afnameverplichting van de fabrikant kunnen wij u een onafhankelijk advies bieden, volledig op basis van uw wensen en budget.

Wilt u een occasion aanschaffen? Op onze website kunt u een actueel overzicht vinden van ons aanbod occasions. Gebruik de filters om de gewenste auto te vinden, bovendien kunt u direct online een proefrit plannen. Om er zeker van te zijn dat de auto’s aan de hoogste kwaliteit voldoen worden deze bij inruil of inkoop vakkundig gecontroleerd. De technische staat van de auto wordt volledig op orde gebracht, bovendien controleren wij de kilometer en schadehistorie. Onze prijzen zijn vervolgens rijklaar, er zijn geen verborgen kosten voor service of garantie? Wilt u meer weten of het kopen van een occasion? Lees verder op de pagina over occasion zekerheden.

goedbloed-google-review

Onderhoud en APK

Beschikt u over een mooie auto, dan wilt u graag dat deze veilig en efficiënt de weg op kan. Gelukkig kunnen we u hiermee helpen met onderhoudsafspraken en de jaarlijkse APK. Daarnaast profiteert u van gratis pechhulp binnen heel Europa, inclusief pechhulp thuis voor de deur, wanneer u uw onderhoud laat uitvoeren in onze garage!

Onderhoudsafspraak

Voor het uitvoeren van regulier onderhoud kunt u via onze website een afspraak maken. Hierbij kunt u altijd het gewenste type onderhoud kiezen, variërend van olie verversen tot een standaard onderhoudsbeurt. Maakt uw auto weinig kilometers en wilt u weten in welke staat uw auto verkeert? Dan is het mogelijk om een afspraak te maken voor een inspectiebeurt. Hierbij inspecteren wij uw auto op de meest vitale punten en wordt direct de olie en het oliefilter vervangen!

Standaard onderhoudsbeurt

Inclusief GRATIS pechhulp
€ 189,-

– Onderhoudsbeurt volgens voorschriften van uw auto fabrikant
– Inclusief GRATIS 1 jaar pechhulp Nederland en Europa
– Inclusief uitgebreide technische controle
– Max 3,5 ltr olie
Zie onze pakketprijzen voor andere prijsopties

APK

De jaarlijkse APK is verplicht voor alle auto’s om de verkeersveiligheid en het milieu te beschermen. Heeft u een auto of camper en moet deze binnenkort worden gekeurd? Dan kunt u bij ons terecht voor een afspraak op een voor u gewenst moment! Wij zijn een RDW erkend APK keuringsstation en kunnen veilig en milieubewust uw voertuig keuren. Bovendien geven we direct een keuringsrapport af.

Tijdens de APK wordt uw auto op een groot aantal zaken gecontroleerd. Denk hierbij aan de wielophanging, stuurinrichting, remreactie, banden, etc. Afhankelijk van de uitkomsten van de controle brengen wij een reparatie advies uit, inclusief een prijsopgave. U kunt er dus voor kiezen om de benodigde reparaties direct uit te laten voeren, waardoor uw auto direct goedgekeurd kan worden.

Tip: heeft uw auto binnenkort onderhoud nodig? De APK is kosteloos in combinatie met een grote onderhoudsbeurt. Plan in dat geval direct een onderhoudsbeurt in, dan bespaart u kosten op uw eerstvolgende APK!

APK basis

Voor ieder merk
€ 39,95

Controle op:
– APK eisen volgens het RDW
– Milieu en veiligheidsaspecten
Inclusief BTW en afmelden

Voordelen van een autobedrijf op Schouwen-Duiveland

Het voordeel van onze garage op Schouwen-Duiveland is natuurlijk de gunstige ligging. Zierikzee ligt centraal op het eiland, waardoor de afstand minimaal is. Is het een uitdaging om uw auto in Zierikzee te brengen? Dan kunt u profiteren van onze gratis haal- en brengservice op heel het eiland Schouwen-Duiveland. Daarbij bieden wij een vervangende auto of fiets aan om toch mobiel te kunnen zijn tijdens uw onderhoud of APK afspraak.

Verder profiteert u als klant van Goedbloed Auto’s van diverse voordelen:

  • Sterk in elk merk: u kunt met alle auto’s bij ons terecht!
  • Gratis pechhulp binnen heel Europa, inclusief pechhulp voor de deur
  • Allin vaste pakket prijzen voor reparatie en onderhoud
  • BOVAG garantie op alle onderdelen en reparaties

Wilt u meer informatie over onze garage, onze diensten of over de aanschaf van een auto? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We beantwoorden al uw vragen en vertellen u alles over de mogelijkheden. Gebruik de chat rechtsonder in beeld, stuur een bericht of bel +31(0)111414951. Graag tot ziens!