Carver

Carver

Goedbloed auto’s in Zierikzee is officieel Carver dealer en servicecenter voor de verkoop, levering, garantie en onderhoud of reparatie van uw Carver in Zierikzee Zeeland.

De Carver is een volledig Nederlandse innovatie en is door de RDW officieel goedgekeurd als bromfiets en 100% elektrisch, opladen kan gewoon in de stekker van uw huis!

Wat is de Carver?

De Carver is een zeer wendbaar en veilig voertuig in de bromfiets categorie, met een maximale snelheid van 45 km/h en u kunt er met maximaal 2 personen in rijden op de openbare weg. Door het ”Dynamic Vehicle Control” systeem (DVC) en unieke kanteltechnologie is een rit in de Carver niet alleen erg handig maar ook gewoon heel leuk!

Iedere Carver is volledig emissie-loos en handig en snel op te laden via het stopcontact thuis of via een adapter op een laadpaal. De maximale actieradius is 100 km op een volle lading en hij is met 5 uur van helemaal leeg naar 100% opgeladen.

De vanaf prijs van een Carver bedraagt € 9.980,- geheel rijklaar en u besteld en betaald hem direct bij de producent in Nederland. Wij helpen u als officieel dealer graag bij dit traject en u kunt het voertuig direct bij ons laten bezorgen zodat wij er een leuke aflevering van maken met veel uitleg over de functies! Er zijn namelijk verschillende keuzes in uitvoering, opties en accessoires voor uw Carver die hem niet alleen luxer maken maar ook nog eens persoonlijker! (Lees verder onder de video)

Carver Cargo

Voor slimme zakelijke oplossingen is er de Carver Cargo, een eenpersoons versie van de Carver met een 500 liter geïsoleerde bagageruimte aan de achterzijde. Bent u een horeca ondernemer en heeft u een bezorgdienst voor uw klanten, dan is de Carver Cargo de ideale oplossing om uw bestellingen te bezorgen. Of bent u een camping eigenaar en zoekt u een leuk en handig voertuig om emissie loos op het camping terrein te rijden en onderhoud uit te voeren? Door de scherpe stuur en kantelmogelijkheden van de Carver bent u uitermate wendbaar op de drukke wegen van uw camping terrein.

In de grote steden van de randstad is al besloten dat de stadslogistiek vanaf 2025 geheel emissievrij moet zijn, ook in Zeeland zien wij steeds meer steden en kernen die willen voldoen aan een emissievrije omgeving. De Carver Cargo is dan een ideale oplossing voor uw transport bedrijf om de goederen op de juiste plek te krijgen binnen de regels van de emissie eisen zonder extreem hoge investeringen in uw wagenpark. (Lees verder onder de foto)

Carver Service

Als erkend service partner voor Carver in Zierikzee Zeeland voeren wij graag de service aan uw Carver uit, of u hem bij ons gekocht heeft of niet wij staan graag voor u klaar! Wij beschikken over opgeleide monteurs door Carver zelf en het nodige speciaal gereedschap om bijvoorbeeld de kantelhoek van uw Carver juist te kalibreren. Carver adviseert om minimaal een keer per jaar uw Carver een onderhoudsbeurt  te laten geven.

Meer weten over de Carver?
Wij vertellen u er graag over!

Als officiële dealer en servicecenter voor Carver staan wij graag voor u klaar.
Neem via onderstaande knop contact met ons op en maak een vrijblijvende afspraak met een van onze medewerkers. Ook als u al een Carver heeft en service wilt laten uitvoeren!

Meer informatie over de Carver kunt u nazien op de website van Carver, via www.carver.earth

Goedbloed Auto's gebruikt cookies om de website te analyseren en te verbeteren.