Chatenet Brommobielen

Chatenet Brommobielen

Goedbloed auto’s in Zierikzee is officieel Chatenet dealer en servicecenter voor de verkoop, levering, garantie en onderhoud of reparatie van uw Chatenet of ieder ander merk brommobiel in Zierikzee Zeeland.

Chatenet staat bekend als het ”premium” merk onder de brommobielen, met vele details en iedere Chatenet wordt met de hand geproduceerd. Daarnaast zien de Chatenet modellen er ook nog eens sportief uit en zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.

CH40

 • Leverbaar in Junior of Spring uitvoering
 • Standaard parkeersensoren, lichtmetalen velgen etc.
 • Krachtige stille HDi motor leverbaar
 • Extra fabrieksopties mogelijk

DE CH 40 is het perfecte model om waar voor uw geld te krijgen. Leverbaar als standaard brommobiel en als luxe uitgeruste met o.a. een stille HDi diesel motor. Geen autorijbewijs nodig om te besturen!

CH46

 • Leverbaar in 5 uitvoeringen
 • Meest gekozen model
 • Standaard parkeersensoren, lichtmetalen velgen etc.
 • Krachtige HDi motor leverbaar

De CH46  biedt net wat meer ruimte en luxe dan de CH40. Ieder detail is afgewerkt en aan gedacht in deze mini-car. Ook hier is de stille HDi diesel motor leverbaar en is er geen autorijbewijs nodig.

Service aan uw brommobiel

Onderhoud, reparatie en service aan uw brommobiel in Zierikzee, Zeeland voeren wij graag in ons bedrijf in Zierikzee voor u uit. Als erkend service partner voor Chatenet voeren wij graag het jaarlijkse onderhoud aan uw Chatenet en ander merk brommobiel uit. Wij beschikken over opgeleide monteurs door Chatenet zelf en het nodige speciaal gereedschap.  Een brommobiel heeft minimaal een keer per jaar een onderhoudsbeurt  nodig.

Wilt u meer informatie over het onderhoud aan uw brommobiel? Bezoek dan onze speciale onderhoud pagina! Klik hier

Onderhoudsbeurt brommobiel

Uw brommobiel in topconditie
155,-
 • - Algehele controle voertuig
 • - Olie verversen en oliefilter vervangen
 • - GRATIS pechhulp

Wat zegt de wetgeving?

U mag in een brommobiel rijden, indien u in het bezit bent van:
– Een AM rijbewijs (Bromfiets)
– Een B rijbewijs (Auto)
– Een A rijbewijs (Motor)

Is uw rijbewijs A of B verlopen? Indien uw rijbewijs na 1 juli 1985 is verlopen dan mag u bij de gemeente een nieuw AM rijbewijs aanvragen. U hoeft hier geen nieuw examen voor af te leggen.

Is uw rijbewijs om medische redenen niet meer geldig? Vanaf 75 jaar moet u iedere 5 jaar uzelf laten keuren voor het B rijbewijs, wordt uw rijbewijs om medische redenen niet meer verlengd dan mag u  gewoon nog in een brommobiel rijden. U behoudt altijd nog uw AM rijbewijs.

Wilt u meer weten over Chatenet?
Wij vertellen u er graag over!

Als officiële dealer en servicecenter voor Chatenet staan wij graag voor u klaar. Vul onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!