Corona virus maatregelen.

Het ontgaat niemand in Nederland, veel bedrijven hebben maatregelen getroffen tegen het heersende Corona virus. Ook wij dragen ons steentje bij in het terugdringen van de verspreiding van dit virus en daarnaast om onze klanten en onze medewerkers te beschermen.

Wij volgen de adviezen van het RIVM (Rijksinstituut voor volksgezondheid en milieu), hierdoor kan uw ervaring in ons bedrijf iets anders verlopen dan normaal.

  • Wij schudden geen handen
  • Wij wassen onze handen regelmatig iedere dag
  • Wij houden minimaal 1,5 meter afstand.
  • Onze monteurs gebruiken persoonlijke beschermingsmiddelen in uw auto voor ieder zijn/haar gezondheid
  • Het bedienen van de koffie automaat gebeurd door een van onze medewerkers, die met regelmaat hun handen wassen
  • Wij ontsmetten ons meubilair regelmatig
  • Bij het afleveren van uw auto vertellen wij hoe u diverse instellingen kunt doen in uw nieuwe auto, u zult hier zelf (op aanwijzing van ons) de bedieningsknoppen voor aanraken

Update 24-3-2020 extra maatregelen:

  • Onze haal en breng service gaat gewoon door, echter houden onze monteurs minimaal 1,5 meter afstand met u. Zorg ervoor dat de sleutel in het contactslot van de auto zit of leg deze op de deurmat als de monteur aankomt zodat de overdracht op gepaste afstand gebeurd.
  • In ons bedrijf zijn diverse fysieke maatregelen genomen om de verspreiding van het virus tegen te gaan, zoals instructieborden en afzettingen. Niet de meest klantvriendelijke ervaring en omgeving maar wij hopen op uw begrip in deze (ook voor ons) lastige tijden!

Wat kunt u doen om te helpen?

Voelt u zichzelf verkouden, grieperig of heeft u zelf het Corona virus onder de leden?  Meldt dit dan telefonisch bij ons, wij zullen in overleg met u een andere afspraak maken voor uw auto of indien de afspraak noodzakelijk is uw auto bij u thuis ophalen zonder dat er fysieke sleutel overdracht plaatsvindt tussen uzelf en onze monteur of chauffeur.

Wij werken gewoon door zolang er vanuit de overheid of het RIVM geen ander advies gegeven wordt.

Heeft u vragen naar aanleiding van dit bericht, neem dan contact met ons op.

Namens alle medewerkers en directie van Goedbloed Auto’s wensen wij u veel gezondheid toe in deze bijzondere tijden.