December inruil maand

Profiteer van maximaal € 750,- extra inruilwaarde t/m 31 december 2022

December is ''Inruil-Maand''

Bent u voornemens om nog dit jaar een andere auto aan te schaffen? Bij ons geniet u van extra voordeel op uw nieuwe of gebruikte auto bij aanschaf voor 31-12-2022.

Op al onze nieuwe auto’s uit voorraad ontvangt u namelijk € 750,- extra inruilwaarde, kiest u voor een van onze occasions dan profiteert u van € 500,- extra inruilwaarde.

Uiteraard blijven al onze auto’s rijklaar geprijsd, dus inclusief alle geldende zekerheden die wij normaal aanbieden.

Bekijk hier onze voorraad

Wilt u weten welke auto ”nieuw” is en welke een ”occasion”?
Rechts in de filter balk bij onze voorraad auto’s kunt u onder ”conditie” aangeven of u op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte auto.

Actievoorwaarden

Alleen geldig bij aanschaf voor 31-12-2022, aflevering mag in 2023 zijn. Alleen geldig op personenauto’s uit onze eigen voorraad, niet op brommobielen, bedrijfswagens, Carvers of scooters. Extra inruilwaarde bovenop de Autotelex waarde, Autotelex is de grootste en de meest toonaangevende autotaxatie instantie in de Benelux. Deze waardebepaling is inzichtelijk voor u. Diesel auto’s en exotische voertuigen zijn uitgesloten in de Autotelex tabellen en worden op basis van marktwaarde getaxeerd door ons. Financieren of leasing is altijd mogelijk, vraag ons naar de mogelijkheden voor uw gewenste auto. Lopende offertes met reeds genoemde inruilprijzen van voor 1 december 2022 vallen niet onder deze actie.