Bel ons
0111 414951
Stuur een bericht
06 823 112 82

APK in Zierikzee

De jaarlijkse APK voor uw auto in de regio Zierikzee en verder verzorgen wij graag voor u. Wij zijn een RDW erkend APK keuringstation en kunnen zodoende veilig en milieubewust uw auto, bedrijfsauto of camper tot maximaal 3.500 kg keuren en geven u direct een keuringsrapport af. De APK is een wettelijk verplichte keuring die regelmatig uitgevoerd moet worden om de verkeersveiligheid en het milieu te beschermen. Afhankelijk van de leeftijd en type brandstof van uw auto moet deze keuring ieder jaar of iedere twee jaar gebeuren. De allereerste APK van een nieuwe auto hoeft pas na drie of vier jaar te gebeuren, afhankelijk van het type brandstof waarmee gereden wordt.

APK basis

Voor ieder merk
45,-

Controle op:

– APK eisen volgens het RDW

– Milieu en veiligheidsaspecten

Inclusief BTW en afmelden

APK

i.c.m. grote onderhoudsbeurt
0,-

Gratis bij een grote onderhoudsbeurt

– APK eisen volgens het RDW

– Milieu en veiligheidsaspecten

Inclusief BTW en afmelden

Hoe verloopt de APK

Tijdens de APK wordt uw auto op een aantal zaken gecontroleerd, die veelal met de verkeersveiligheid te maken hebben (wielophanging, stuurinrichting, remreactie en remvertraging etc.) en op de regelgeving m.b.t. het milieu en de uitstoot van schadelijke stoffen waar uiteraard een maximum aan zit. Wordt uw auto afgekeurd op een of meerdere punten dan gaan wij in overleg met u wat de beste reparatiemethode is en ontvangt u direct een prijsopgave voor deze zaken. Vaak is de auto nog op dezelfde dag klaar. Wij melden uw auto af bij het RDW en geven de nieuwe datum door tot wanneer de auto goedgekeurd is en zich op de openbare weg mag bevinden, kiest u ervoor de auto niet te repareren dan zijn wij verplicht om de auto af te melden als zijnde afkeur voor wat betreft de APK. U kunt hiervoor een bezwaar bij het RDW aantekenen waarna een controleur van het RDW langskomt en oordeelt of de afkeurpunten terecht of onterecht zijn. De kosten voor deze externe controle door het RDW zitten niet in de APK prijs inbegrepen. Uiteraard kunt u tijdens de keuring op ieder moment mee (komen) kijken of sturen wij u wat foto’s ter verduidelijking van de nodige reparaties en goed of afkeurpunten. Wij willen graag eerlijk en transparant te werk gaan!

Fotografie - Goedbloed Auto's-61

APK is een moment opname

Een belangrijk gegeven is dat de APK een momentopname is, met andere woorden alleen op de minimale veiligheidseisen is uw auto in orde. Neem bijvoorbeeld een lampje dat het tijdens de keuring nog doet en daardoor goedkeur voor APK is, maar een dag erna stuk gaat. Tijdens onze prijsopgave geven wij u duidelijk aan wat nog goedkeur is voor APK en wat afkeur is, waarbij wij ook zeker zullen melden aan u of de veiligheid in de komende tijd na de APK in het geding gaat komen als wij dit kunnen inschatten.

Er is een officiële regelgeving voor de APK online beschikbaar bij het RDW die voor iedereen inzichtelijk is. U kunt deze regelgeving hier bekijken. Wilt u de APK aan uw auto betrouwbaar, transparant en vakkundig laten uitvoeren? Dan bent u bij ons aan het juist adres!