Bel ons
0111 414951
Stuur een bericht
06 823 112 82

Camper onderhoud op Schouwen-Duiveland

Bent u in het bezit van Camper en is deze aan onderhoud toe, dan bent u bij Goedbloed Auto’s in Zierikzee als de Camper-specialist op Schouwen-Duiveland aan het juiste adres!

Wij bezitten namelijk niet alleen alle kennis en kunde om uw Camper in top conditie te houden, wij hebben ook de beschikking over alle nodige onderdelen en gereedschappen om dit te verzorgen.*

Voordelen van Camper onderhoud bij ons

» Uw camper in topconditie
» Sterk in elk merk! Voor alle merken en type campers
» Inclusief de wettelijke APK mogelijk
» Gratis Europese pechhulp dekking na een onderhoudsbeurt
» Een gedetailleerd onderhoudsrapport met foto’s en adviezen
» Een jaar volledige garantie op reparaties, onderdelen en arbeidsloon
» Altijd vooraf een prijsopgave

Gratis Europese pechhulp dekking na onderhoud

Met uw camper maakt u tijdens de vakantie veel kilometers, misschien zelfs door heel Europa! Daarom ontvangt u van ons na een onderhoudsbeurt geheel gratis pechhulp binnen heel Europa, inclusief pechhulp thuis voor de deur en in Nederland.

We hopen natuurlijk niet dat u het nodig heeft, maar mocht het onverhoopt voorkomen wordt u in binnen- en buitenland snel en vakkundig weer op weg geholpen. Mocht het zo zijn dat uw auto niet meer te herstellen is ter plaatse dan wordt uw auto terug naar Nederland gebracht en is uw vervoer terug gedekt. Echt zorgeloos op vakantie dus met onze gratis pechhulp dekking!

Onderhoudafspraak

Voor het uitvoeren van regulier onderhoud kunt u via onze website een afspraak maken. Hierbij kunt u altijd het gewenste type onderhoud kiezen, variërend van olie verversen tot een standaard onderhoudsbeurt. Maakt uw camper weinig kilometers en wilt u weten in welke staat uw auto verkeert? Dan is het mogelijk om een afspraak te maken voor een inspectiebeurt. Hierbij inspecteren wij uw camper op de meest vitale punten en wordt direct de olie en het oliefilter vervangen!

Het voordeel van onze garage op Schouwen-Duiveland is dat u voor alle merken terecht kunt in onze werkplaats. Onze monteurs kunnen met alle merken aan de slag. Bovendien beschikken zij over speciaal gereedschap, diagnose apparatuur, moderne bruggen én de juiste hardware en software om alle werkzaamheden op dealer niveau te kunnen uitvoeren. Ten slotte ontvangt u op alle reparaties en onderdelen één jaar garantie. U bent dus altijd verzekerd van veilig en comfortabel rijden na het onderhoud aan uw camper in onze garage!

Standaard onderhoudsbeurt camper

Inclusief GRATIS pechhulp
€ 285,-

– Onderhoudsbeurt volgens voorschriften van uw auto fabrikant
– Inclusief GRATIS 1 jaar pechhulp Nederland en Europa
– Inclusief uitgebreide technische controle
– Max 5,5 ltr olie
Vraag naar onze pakketprijzen voor andere prijsopties

APK

De jaarlijkse APK is verplicht voor alle auto’s en campers om de verkeersveiligheid en het milieu te beschermen. Heeft u een camper en moet deze binnenkort worden gekeurd? Dan kunt u bij ons terecht voor een afspraak op een voor u gewenst moment! Wij zijn een RDW erkend APK keuringsstation en kunnen veilig en milieubewust uw voertuig keuren. Bovendien geven we direct een keuringsrapport af.

Tijdens de APK wordt uw auto op een groot aantal zaken gecontroleerd. Denk hierbij aan de wielophanging, stuurinrichting, remreactie, banden, etc. Afhankelijk van de uitkomsten van de controle brengen wij een reparatie advies uit, inclusief een prijsopgave. U kunt er dus voor kiezen om de benodigde reparaties direct uit te laten voeren, waardoor uw auto direct goedgekeurd kan worden.

Tip: heeft uw camper binnenkort onderhoud nodig? De APK is kosteloos in combinatie met een grote onderhoudsbeurt. Plan in dat geval direct een onderhoudsbeurt in, dan bespaart u kosten op uw eerstvolgende APK!

APK basis

Voor ieder merk
€ 45,-

Controle op:
– APK eisen volgens het RDW
– Milieu en veiligheidsaspecten
Inclusief BTW en afmelden

Voordelen van een camper specialist op Schouwen-Duiveland

Het voordeel van onze garage op Schouwen-Duiveland is natuurlijk de gunstige ligging. Zierikzee ligt centraal op het eiland, waardoor de afstand minimaal is. Is het een uitdaging om uw camper in Zierikzee te brengen? Dan kunt u profiteren van onze gratis haal- en brengservice op heel het eiland Schouwen-Duiveland. Daarbij bieden wij een vervangende auto of fiets aan om toch mobiel te kunnen zijn tijdens uw onderhoud of APK afspraak.

Verder profiteert u als klant van Goedbloed Auto’s van diverse voordelen:

  • Sterk in elk merk: u kunt met alle auto’s bij ons terecht!
  • Gratis pechhulp binnen heel Europa, inclusief pechhulp voor de deur
  • Allin vaste pakket prijzen voor reparatie en onderhoud
  • BOVAG garantie op alle onderdelen en reparaties

Wilt u meer informatie over onze garage, onze diensten of over de aanschaf van een auto? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We beantwoorden al uw vragen en vertellen u alles over de mogelijkheden. Gebruik de chat rechtsonder in beeld, stuur een bericht of bel +31(0)111414951. Graag tot ziens!

* De elektra en gasinstallatie mogen alleen via een erkende elektra/gas reperateur gekeurd worden.