Bel ons
0111 414951
Stuur een bericht
06 823 112 82

Dakkoffer huren

Heeft u voor uw auto vakantie net iets meer ruimte nodig om uw spullen mee te nemen? Huur dan een dakkoffer bij ons in Zierikzee! Beschikbaar in diverse maten, van S tot een XXL uitvoering.

Geen investeringen in aanschaf van een dakkoffer en dakstangen die u wellicht nooit meer gebruikt als u een andere auto kiest. Wij hebben alle voorraad die nodig is voor iedere auto! Zowel een dakkoffer, dakstangen, sneeuwkettingen of een fietsendrager kunt u bij ons huren.

Maak uw reservering gemakkelijk op de website van Dakkoffer Online en kies voor de vestiging Zierikzee. Wij helpen u graag verder.

Reserveer uw dakkoffer

Wilt u een dakkoffer, dakdragers, sneeuwkettingen of fietsendrager huren in Zierikzee? Doorloop de stappen op de website van Dakkoffer Online en kies voor vestiging Zierikzee. Wij zorgen dat uw reservering tijdig gereed staat!

Extra benodigdheden

Naast uw dakkoffer kunt u ook uw benodigde dakdragers, sneeuwkettingen of een fietsendrager bij ons huren. Wel zo handig, alles in een keer!

Er is zelfs een mogelijkheid tot het huren van een bagagekoffer op de trekhaak of een skidrager. Bekijk de mogelijkheden en stel uw vraag, wij helpen u dan graag verder.