Bel ons
0111 414951
Stuur een bericht
06 823 112 82

Onderhoud auto of bedrijfswagen

Voor onderhoud aan uw auto in de regio Zierikzee en Schouwen Duiveland in Zeeland bent u bij ons aan het juiste adres, of het nu om een kleine beurt of een grote beurt aan uw auto gaat of alleen maar olie verversen, een inspectie beurt of APK. Ook voor camper onderhoud helpen wij u graag met een speciale verzwaarde hefbrug en extra voorzieningen. Wij onderhouden uw auto altijd volgens de voorschriften van de betreffende fabrikant, zodat uw auto onderhoud krijgt op de manier zoals het bedoeld is.

Wij beschikken over alle nodige werkplaatsdocumentatie en gereedschappen om uw auto volledig volgens de voorschriften van de fabrikant te onderhouden. U heeft daarbij zelf de keuze of dit met originele (OE) onderdelen gebeurd of door de fabrikant goedgekeurde en pasklare (OEM) of after-market onderdelen. Behalve een prijsvoordeel voor u en het ontbreken van een origineel merklogo zitten er geen verschillen in deze onderdelen waardoor onze kwaliteit gewaarborgd is.

Onze monteurs voeren alleen datgene uit waar u opdracht voor geeft. Mochten wij andere mankementen tegenkomen terwijl wij aan uw auto werken zullen wij deze kosten eerst met u overleggen voor wij verder gaan. Zo komt u nooit voor verassingen te staan!

Vertrouwd en transparant

Komt uw voertuig bij ons voor onderhoud, diagnose of reparatie? Dan ontvangt u van ons een gedetailleerd voertuigrapport met alle gevonden mankementen en onze adviezen. Vaak ook inclusief foto’s en een prijsopgave erbij, op deze wijze willen wij onze diensten transparant aanbieden.

Sterk in elk merk!

Wij zijn sterk in elk merk! Uw auto van ieder merk en type is in zeer goede handen bij een van onze specialisten in Zierikzee voor onderhoud, een kleine of grote beurt aan uw auto en diagnose of reparatie. Van Citroën tot Opel of Volkswagen, Kia of Hyundai, Renault, Peugeot, Ford of elektrische auto, wij zijn u graag van dienst voor alle automerken.

Onze werkplaats is uitgerust met speciaal gereedschap, diagnose apparatuur en moderne bruggen zodat wij ieder merk kunnen onderhouden, repareren of diagnosticeren. Wij beschikken zelfs over de nodige hardware en software om werkzaamheden op dealer niveau uit te voeren, zoals nieuwe sleutels koppelen en software updates van de stuurapparaten uit te voeren. Op al onze onderdelen en reparaties ontvangt u 1 jaar garantie, zo bent u er zeker van dat wij u kwaliteit onderdelen en reparaties leveren.

Onderhoud aan uw auto naar keuze

Wij begrijpen dat iedere auto en iedere klant een andere onderhoudswens heeft voor hun auto, of het nu een kleine beurt, grote beurt of een onderhoudsbeurt naar voorschriften van de fabrikant is. Voor iedere wijze waarvoor u de auto gebruikt hebben wij een passende onderhoudsoplossing.

Zo bieden wij alleen olie en oliefilter verversen aan voor een scherpe prijs, wij doen dan ook alleen deze werkzaamheden. Voor de auto’s die nagenoeg geen of weinig kilometers maken hebben wij de inspectie beurt. Olie met filter en 10 vitale punten controleren. Wilt u optimale zekerheid voor uw auto kies dan voor de meest gekozen optie; een standaard onderhoudsbeurt waar wij een complete onderhoudsbeurt aan uw auto uitvoeren naar de voorschriften van uw auto fabrikant (met behoud fabrieksgarantie!). Omdat uw auto hierna volledige gecontroleerd is doen wij er geheel gratis een jaar pechhulp bij zodat u thuis voor de deur, in heel Nederland en Europa verzekerd bent van hulp bij autopech. Voor meer informatie over onze pechhulp, klik hier.

Standaard onderhoudsbeurt

Inclusief GRATIS pechhulp
€ 199,-

– Onderhoudsbeurt volgens voorschriften van uw auto fabrikant
– Inclusief GRATIS 1 jaar pechhulp Nederland en Europa
– Inclusief uitgebreide technische controle
– Max 3,5 ltr olie
Vraag naar onze pakketprijzen voor andere prijsopties

Onderhoud Carver

Als officieel Carver dealer en service center voor Zeeland voeren wij in Zierikzee al het nodige onderhoud en garantiewerkzaamheden aan uw Carver uit. Onze monteurs zijn door Carver zelf opgeleid en weten alle noodzakelijke punten voor onderhoud aan uw Carver betrouwbaar en veilig op te lossen.

Uiteraard kunt u hierbij ook gebruik maken van onze klaar terwijl u wacht service, of onze haal en breng service en wij zorgen ervoor dat u weer snel op weg kunt met uw Carver.

Wist u dat uw Carver minimaal een keer per jaar of iedere 4.000 km een onderhoudsinspectie nodig heeft?

Wat voeren wij bij een onderhoudsbeurt aan uw Carver uit?
– Controle en smering kantel mechanisme
– Controle remmen
– Controle wielophanging
– Controle banden
– Controle accupakket en isolatie
– Controle eventuele software update
– Smeren van sloten en scharnieren

Mochten wij enkele zaken tegenkomen die hersteld of vervangen moeten worden, nemen wij eerst contact met u op voor wij de reparaties uitvoeren. Zo komt u nooit voor verassingen te staan!

Onderhoud brommobiel

Onze kennis van voertuigen omvat ook het onderhoud en reparatie van brommobielen. Zo kunt u in de regio Zierikzee in Zeeland dichtbij terecht voor onderhoud of reparatie aan uw Chatenet, Ligier, Aixam, Microcar of welke ander merk brommobiel dan ook.

Onze monteurs zijn opgeleid als specialisten in brommobielen en ons bedrijf is daarnaast officieel dealer van Chatenet brommobielen. Wij voeren nooit een reparatie uit zonder uw toestemming en vooraf met u de kosten besproken te hebben. Zo weet u altijd waar u aan toe bent, zonder ongewenste verassingen.

Onderhoudsbeurt Carver of brommobiel

Compleet onderhoud
€ 175,-

– Onderhoudsbeurt incl. pechhulp
– Arbeid, BTW en onderdelen inbegrepen
– Compleet rapport met staat van het voertuig
– Eventuele meer werkzaamheden worden eerst besproken

Wij zijn aangesloten bij

Onderhoud leaseauto

Aan uw lease auto mogen wij ook reparatie en onderhoud uitvoeren voor alle leasemaatschappijen in Nederland door landelijke afspraken. Bent u in het bezit van een leaseauto en zoekt u onderhoud in de regio, dan helpen wij u graag verder! Neem contact met ons op voor de voorwaarden en mogelijkheden.

PCA Merkspecialist – Gespecialiseerd in Citroën en Peugeot

Wij zijn aangesloten bij de officiële Citroën en Peugeot merkspecialisten vereniging. Een vereniging van oud dealers en erkend reparateurs die zelf die met elkaar de handen in een hebben geslagen om onze klanten te kunnen blijven bedienen. Door middel van originele technische documentatie en met officiële merk specifieke cursussen worden wij up to date gehouden als specialist in deze twee merken. Al meer dan 75 jaar zijn wij de Citroën specialist in de regio Zierikzee en Goeree Overflakkee.

BOVAG

Als BOVAG lid geven wij een jaar garantie op onze onderdelen en reparaties. Daarnaast beschermd de BOVAG u als consument tegen ondeugdelijke producten of oneerlijke diensten. Wij zijn al ruim 50 jaar lid van de BOVAG (sinds 1969) en dus een betrouwbaar partner voor u!

Onze vaste all-in tarieven

Bij Goedbloed Auto’s laten wij u vooraf graag weten wat de reparatie of het onderhoud aan uw voertuig gaat kosten. Zo kunnen wij vooraf met u overleggen en heeft u altijd de mogelijkheid om de reparatie om overweging van eventuele kosten niet uit te voeren. Zo komt u niet voor verassingen te staan!

Door onze vastgestelde all-in pakketprijzen kunt u overzichtelijk en gemakkelijk zien wat u voor keuze hebt in het onderhoud en welk type onderhoud bij uw auto en uw rijsituatie betreft.