Bel ons
0111 414951
Stuur een bericht
06 823 112 82

Pechhulp

Niets is zo vervelend als met pech langs de kant van de weg komen te staan, helemaal als u niet bent voorzien in een pechhulp verzekering. Wij kunnen hier een oplossing voor bieden! Onze pechhulp sluiten wij af via de VHD, een van de grootste hulpverleners op het gebied van hulp en incidenten in heel Europa.

Gratis pechhulp

Indien u een grote of een kleine beurt (standaard onderhoudsbeurt) bij ons laat uitvoeren, zit hier een voor u gratis pechhulp verzekering bij inbegrepen. U kunt hiermee dus op uw huidige pechhulp abonnement besparen! De pechhulp is een jaar geldig en wordt verlengd indien u bij ons weer een onderhoudsbeurt laat uitvoeren. U wordt in geval van pech met uw auto 24 uur per dag en 7 dagen per week geholpen bij u thuis voor de deur, overal in Nederland en zelfs in heel Europa!

Standaard onderhoudsbeurt

Met GRATIS pechhulp
€ 199,-

– Onderhoudsbeurt volgens voorschriften van uw auto fabrikant
– Inclusief GRATIS 1 jaar pechhulp Nederland en Europa
– Inclusief uitgebreide technische controle
– Max 3,5 ltr olie
Vraag naar onze pakketprijzen voor andere prijsopties

Pechhulp los aanschaffen

Wilt u wel een aantrekkelijke pechhulp verzekering maar uw auto geen kleine of grote onderhoudsbeurt geven? Misschien kiest u voor een budgetbeurt alleen APK of alleen olie verversen? In deze gevallen zit onze pechhulp niet gratis inbegrepen, u heeft dan wel de mogelijkheid deze voor een eenmalig bedrag van
€ 52,50 aan te schaffen bij ons nadat wij de werkzaamheden hebben uitgevoerd.

De voordelen van Top Pechhulp Service

Wij sluiten de pechhulp dus af via een landelijke pechhulp alarmcentrale. Doordat wij dit bij een betrouwbare en vaste partner afsluiten bent u verzekerd van altijd de juiste en snelste hulp in heel Europa inclusief thuis hulp voor de deur wat vaak bij andere pechhulpverzekeringen ontbreekt of als extra optie bijgekocht moet worden.

– 24/7 pechhulp
– Standaard Europa-dekking
– Woonplaatsservice
– 1 alarmnummer, waar u ook bent
– De alarmcentrale spreekt altijd Nederlands
– Binnen 30 minuten hulp
– Vervangend vervoer of 2e-klas OV
– Nooit automatische verlenging
– Geen eigen risico

Bij pech onderweg kunt u terecht bij:

Top Pechhulp Service alarmcentrale
24/7 vanuit heel Europa
0031 (0) 88 877 80 58

Fotografie - Goedbloed Auto's-69