Ford garage Zierikzee

Op zoek naar een Ford garage in Zierikzee? Dan bent u bij Goedbloed Auto’s aan het juiste adres! Van APK tot onderhoud en van occasions tot leaseauto’s: u zit bij ons goed. U kunt terecht voor en met alle automerken, inclusief elektrische auto’s of auto’s met een alternatieve brandstof. Benieuwd waarom onze klanten met een goed gevoel de deur uit gaan? Lees dan snel verder en ontdek het zelf.

APK en onderhoud

Heeft u al een mooie auto in uw bezit, dan wilt u graag dat deze veilig en efficiënt de weg op kan. Gelukkig kunnen we u hiermee helpen met onderhoudsafspraken en de jaarlijkse APK.

Onderhoudsafspraak

Voor het uitvoeren van regulier onderhoud kunt u via onze website een afspraak maken. Hierbij kunt u altijd het gewenste type onderhoud kiezen, variërend van olie verversen tot een standaard onderhoudsbeurt. Wilt u alleen een inspectie laten uitvoeren aan uw auto om te ontdekken of er vitale punten aan vervanging toe zijn? Dan is het mogelijk om een afspraak te maken voor een inspectiebeurt. Hierbij wordt ook direct de olie en het oliefilter vervangen!

Olie verversen

Voor ieder merk
139,-
 • - Inclusief oliefilter vervangen
 • - Max 3,5 ltr olie
 • Zie onze pakketprijzen voor andere prijsopties

Inspectie beurt

Een inspectie beurt
155,-
 • - Inclusief olie en oliefilter vervangen
 • - Inclusief controle 10 vitale punten
 • - Max 3,5 ltr olie
 • Zie onze pakketprijzen voor andere prijsopties

Standaard onderhoudsbeurt

Inclusief GRATIS pechhulp
195,-
 • - Onderhoudsbeurt volgens voorschriften van uw auto fabrikant
 • - Inclusief GRATIS 1 jaar pechhulp Nederland en Europa
 • - Inclusief uitgebreide technische controle
 • - Max 3,5 ltr olie
 • Zie onze pakketprijzen voor andere prijsopties

Het voordeel van onze garage in Zierikzee is dat u voor alle merken terecht kunt in onze werkplaats, zo ook voor Ford. Voor onze monteurs vormt dat geen enkel probleem. Bovendien beschikken zij over speciaal gereedschap, diagnoseapparatuur, moderne bruggen én de juiste hardware en software om alle werkzaamheden op dealer niveau te kunnen uitvoeren. Na een standaard onderhoudsbeurt sluiten wij direct een gratis pechhulp verzekering voor u af. Mocht u onverhoopt met pech stil komen te staan, wordt u 24/7 geholpen door onze pechhulp dienst in heel Nederland en Europa! Ten slotte ontvangt u op alle reparaties en onderdelen één jaar garantie. U bent dus altijd verzekerd van veilig en comfortabel rijden na het onderhoud aan uw auto in onze garage!

APK

De jaarlijkse APK is verplicht voor alle auto’s om de verkeersveiligheid en het milieu te beschermen. Heeft u een auto of camper en moet deze binnenkort worden gekeurd? Dan kunt u bij ons terecht voor een afspraak op een voor u gewenst moment! Wij zijn een RDW erkend APK keuringsstation en kunnen veilig en milieubewust uw voertuig keuren. Bovendien geven we direct een keuringsrapport af.

APK basis

Voor ieder merk
39,95
 • Controle op:
 • - APK eisen volgens het RDW
 • - Milieu en veiligheidsaspecten
 • Inclusief BTW en afmelden

APK

I.c.m. grote onderhoudsbeurt
0,-
 • Gratis bij een grote onderhoudsbeurt
 • - APK eisen volgens het RDW
 • - Milieu en veiligheidsaspecten
 • Inclusief BTW en afmelden

Tijdens de APK wordt uw auto op een groot aantal zaken gecontroleerd. Denk hierbij aan de wielophanging, stuurinrichting, remreactie, banden, etc. Afhankelijk van de uitkomsten van de controle brengen wij een reparatie advies uit, inclusief een prijsopgave. U kunt er dus voor kiezen om de benodigde reparaties meteen uit te laten voeren, waardoor uw auto direct goedgekeurd kan worden.

Tip: heeft uw auto binnenkort onderhoud nodig? De APK is kosteloos in combinatie met een grote onderhoudsbeurt. Plan in dat geval direct een onderhoudsbeurt in, dan bespaart u kosten op uw eerstvolgende APK!

Auto kopen of leasen bij Ford garage in Zierikzee

Is het tijd voor een nieuwe auto? Ook daarvoor zit u bij onze Ford garage in Zierikzee goed. We kunnen u helpen met een onafhankelijk advies en aankoopbegeleiding. Door ons brede netwerk met verschillende leveranciers – van groothandel tot importeurs – kunnen wij alle auto’s leveren, inclusief fabrieksgarantie. Vaak zelfs met dezelfde aanbiedingen en maandacties van het betreffende merk als u bij de dealer zou ontvangen. Omdat wij geen rekening hoeven te houden met registratieplicht of afnameverplichting van de fabrikant kunnen wij u een onafhankelijk advies bieden, volledig op basis van uw wensen en budget.

Wilt u een occasion aanschaffen? Op onze website kunt u een actueel overzicht vinden van ons aanbod occasions. Gebruik de filters om de gewenste auto te vinden. Gevonden? U kunt direct online een proefrit plannen. Om er zeker van te zijn dat de auto’s aan de hoogste kwaliteit voldoen worden deze bij inruil of inkoop vakkundig gecontroleerd. De technische staat van de auto wordt volledig gecontroleerd, bovendien controleren wij de kilometerstand en schadehistorie. Onze prijzen zijn vervolgens rijklaar; er zijn geen verborgen kosten voor service of garantie. Wilt u meer weten over het kopen van een occasion? Lees meer over onze occasion zekerheden.

Voordelen van een Ford garage in Zierikzee

Het voordeel van uw Ford bij ons te laten onderhouden is dat wij beschikken over alle nodige documentatie, gereedschappen en onderdelen om uw Ford in topconditie te houden en met onze garantie op reparaties en onderdelen en onze pechhulp service bent u verzekerd van uw mobiliteit!

Waarom Goedbloed Auto’s?

Het voordeel van onze Ford garage in Zierikzee is natuurlijk de gunstige ligging. Zierikzee ligt centraal op het eiland, waardoor de afstand minimaal is. Is het een uitdaging om uw auto in Zierikzee te brengen? Dan kunt u profiteren van onze gratis haal- en brengservice op heel het eiland Schouwen-Duiveland. Daarnaast bieden wij een vervangende auto of fiets aan om toch mobiel te kunnen zijn tijdens uw onderhoud- of APK-afspraak.

Verder profiteert u als klant van Goedbloed Auto’s van diverse voordelen:

 • Sterk in elk merk: u kunt met alle auto’s bij ons terecht!
 • Gratis pechhulp binnen heel Europa, inclusief pechhulp voor de deur
 • Allin vaste pakket prijzen voor reparatie en onderhoud
 • BOVAG garantie op alle onderdelen en reparaties

Wilt u meer informatie over onze Ford  garage in Zierikzee, onze diensten of over de aanschaf of lease van een auto? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We beantwoorden al uw vragen en vertellen u alles over de mogelijkheden. Gebruik de chat rechtsonder in beeld, stuur een bericht of bel +31(0)111414951. Graag tot ziens!