logo pca
bovag-groot-2
rdw groot
Naamloos-1

Nieuw binnen

Hieronder een selectie van onze nieuwste voorraad auto’s,
onze gehele voorraad kunt u hier zien.

Ons bedrijf

Hoe mogen wij u van dienst zijn?

Welkom bij Goedbloed Auto's, het autobedrijf in Zierikzee op het eiland Schouwen-Duiveland waar u met een goed gevoel de deur uit gaat. Wij voeren APK , onderhoud en reparaties uit aan alle automerken inclusief elektrische auto's of auto’s met een alternatieve brandstof en campers in onze universele werkplaats. Tevens zijn wij de Citroën specialist in de regio doordat wij zijn aangesloten bij de PCA merkspecialisten organisatie.

Meer informatie

Bent u op zoek naar een nieuwe of gebruikte auto in Zierikzee en omstreken dan helpen wij u graag verder. In onze voorraad staan diverse auto’s in meerdere prijsklassen en budgetten. Al onze prijzen zijn rijklaar inclusief de geldende zekerheden zoals BOVAG garantie en pechhulp. Ook gaan wij graag op zoek naar de door u gewenste nieuwe of gebruikte auto via onze zoekservice. Bekijk ze hier online of kom langs voor een bezichtiging of proefrit.

Meer informatie

Voor onderhoud, APK of reparatie aan uw auto in Zierikzee en omstreken bent u bij ons van harte welkom! Als onze medewerkers werken vanuit de gedachte om u klantvriendelijk en zo spoedig mogelijk te helpen. Zo nemen wij altijd eerst contact met u op voor een volledige prijsopgave als uw auto bij ons in de werkplaats staat en kunt u gebruik maken van gratis extra service zoals een pechhulp verzekering na onderhoud en haal en breng service.

Meer informatie

Rijdt u in een Volkswagen, Renault, Citroën of Peugeot? Wij helpen u graag bij het onderhoud en reparatie of de aanschaf van uw volgende auto. Dat wij Sterk in elk merk zijn is niet zomaar een leuze, het is onze lijfspreuk! In ons 75 jarige bestaan hebben wij een netwerk om ons heen opgebouwd van handelsrelaties, dealers en importeurs om uw altijd de juiste auto te kunnen leveren. Onze medewerkers worden ieder jaar geschoold in de nieuwste autotechnieken!

Meer informatie

Onderhoud

Over prijzen zijn wij transparant en open, wij maken gebruik van all-in pakketprijzen voor onderhoud
en reparatie zodat u vooraf duidelijk weet wat het u kost. Mochten er tijdens ons onderzoek meer
kosten naar boven komen, nemen wij eerst contact met u op voordat wij iets uitvoeren. Bekijk hier
de drie meest gemaakte keuzes en maak online uw afspraak!

APK

Voor ieder merk
39,95
  • Controle op:
  • - APK eisen volgens het RDW
  • - Milieu en veiligheidsaspecten

Onderhoud auto

Voor ieder merk
119,- / Vanafprijs
  • - Onderhoud aan uw auto naar uw keuze en budget
  • - Bij een standaard onderhoudsbeurt is pechhulp Europa inbegrepen
  • - Max 3,5 ltr olie
  • Zie onze pakketprijzen voor andere prijsopties

Bandenwissel

Voor ieder merk
60,- / Vanafprijs
  • - Voor zomer/winterwissel
  • - Inclusief velg, toeslag voor losse banden
  • - Inclusief GRATIS opslag in ons bandenhotel
Onze sterke punten

Waar mogen wij u mee helpen?

In en verkoop van auto's

In en verkoop van auto's

Voor zowel de aankoop van uw nieuwe of gebruikte auto in Zierikzee en omstreken of als u uw auto wilt verkopen aan ons zijn wij u graag van dienst. Wilt u een auto verkopen aan ons?

Mobiliteitsoplossingen

Mobiliteitsoplossingen

Als uw auto aan onderhoud toe is, houden wij u graag mobiel. Wij halen uw auto op Schouwen Duiveland gratis op aan huis en brengen deze weer terug. Ook kunnen we vervangend vervoer regelen.

Pechhulp

Pechhulp

Na een bezoek aan de werkplaats geven wij u een pechhulpverzekering cadeau! Zo bent u verzekerd van hulp in Nederland of op vakantie in Europa. Ook bij aanschaf van een nieuwe auto doen wij u deze pechhulp cadeau.

Lease service center

Lease service center

Ook met een leaseauto zijn wij u graag van dienst. Doordat wij aangesloten zijn bij het
landelijke netwerk van James Autoservice, hebben wij afspraken met vrijwel alle
leasemaatschappijen.

Tevreden Klanten

Uw ervaring met ons bedrijf telt! Wij zijn altijd op zoek naar kansen om onze serviceverlening nog
beter te maken. Daarom vernemen wij graag uw ervaring, deel deze dan ook vooral op de diverse
reviewsites zoals Google, Klantenvertellen.nl of Facebook.

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag, neem dan contact met ons op! Misschien staat uw vraag wel bij onze antwoorden op de veel gestelde vragen!

Nee, u kunt met calamiteiten direct bij ons terecht. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een defect lampje, brandend storingslampje, vreemd gevoel of geluid aan uw auto of een lekke band, u kunt dan gebruik maken van onze snel service terwijl u wacht. Bel ons even op vooraf zodat wij u kunnen verwachten!
Wij houden u graag mobiel tijdens het onderhoud of de reparaties aan uw auto, denk hierbij aan haal en breng service op heel Schouwen Duiveland of vervangend vervoer als u niet zonder auto kan die dag. Ook als u een fiets wilt lenen of even naar uw werk gebracht wilt worden verzorgen wij dat graag voor u.
U kunt uw auto al vanaf 2 maanden voordat de keuringsdatum afloopt laten keuren voor de APK bij ons. Wordt de auto dan goedkeur afgemeld, schuift de afloopdatum gewoon een jaar (of twee jaar) verder, u heeft dan dus eigenlijk 2 maanden extra keuring. Voorbeeld: De APK van uw auto loopt af op 14 juli, u kunt hem dan al vanaf 14 mei laten keuren waarna de nieuwe vervaldatum dus 14 juli een jaar (of twee jaar) later wordt. Wordt uw auto afgekeurd voor de APK en laat u deze niet herstellen of laat u de APK verval datum verlopen? Dan mag u officieel niet meer de openbare weg op en riskeert u een boete van de politie voor een onveilig voertuig.
Nee, tenzij u nog accessoires wilt hebben zoals een trekhaak of armsteun etc. Onze auto’s worden geheel rijklaar aangeboden inclusief garantie (boven de € 4.500,- aanschafwaarde), Europese pechhulp, een afleveringsbeurt, een nieuwe APK, minimaal een halve tank brandstof en een professionele reiniging van het interieur en exterieur. Echte rijklaar prijzen dus!

Nieuws

Onze medewerkers

Wij stellen u graag voor aan de mensen die u iedere dag graag van dienst zijn!

Neem contact op

Goedbloed Auto’s is zowel telefonisch als per e-mail en whatsapp goed bereikbaar, bel ons op of vul een formulier in.

Goedbloed Auto's gebruikt cookies om de website te analyseren en te verbeteren.