Lease

Lease

Een auto leasen kan op verschillende manieren, zowel voor particulieren als zakelijke rijders en ondernemers. Denkt u aan zakelijk operational lease, financial lease of private lease? Hieronder leggen wij u de diverse vormen uit. Neem gerust contact met ons op voor verdere vragen of onduidelijkheden, wij leggen u graag in een persoonlijk gesprek de verschillende keuzes uit.

Full Operational Lease

Dit is voor een ondernemer de meest uitgebreide manier van leasen; u laat alle handelingen aan de betreffende leasemaatschappij en ons over. De verhouding tussen eigen- en vreemd vermogen wordt niet verstoord, doordat de auto niet op uw balans komt te staan. U ontvangt een compleet leasecontract met daarin onderhoud, reparatie, banden, verzekering, vervangend vervoer en ga zo maar door. Kortom, dit is de meest uitgebreide vorm van leasen. Het grote voordeel voor u is dat u over een langere periode precies weet wat u aan uw auto of wagenpark kwijt zal zijn behoudens de gereden schades of brandstof.

Om voor u het beste resultaat te garanderen werken wij met diverse leasemaatschappijen samen. Hierdoor heeft u ruime keuze in het aanbod en prijzen, zonder dat dit ten koste gaat van de heldere afspraken of duidelijke voorwaarden voor uw situatie. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een advies gesprek!

Private Lease

Privé een auto leasen wordt steeds interessant voor particulieren en ook steeds scherper in prijs. Voor een vast bedrag per maand rijdt u in een gloednieuwe auto inclusief reparatie en onderhoud, verzekering, wegenbelasting, rente en afschrijving. Na afloop van het contract levert u de auto weer in zonder enig risico van restwaarde verlies. Door onze goed onderhouden contacten bij diverse Leasemaatschappijen kunnen wij u een offerte op maat geven voor uw nieuwe auto. Vrijwel ieder model en uitvoering, bij ons kunt u terecht voor al uw wensen. Om aan te sluiten op onze filosofie om onafhankelijk advies op het gebied van mobiliteit te kunnen geven aan onze klanten zijn wij met ons eigen private lease label gestart; PrivateleaseZeeland.nl. Al onze private lease aanbiedingen en mogelijkheden vermelden wij op deze website en kunt u met ons in contact komen voor private lease. U kunt uiteraard op onze website ook gewoon een berichtje achterlaten!

Wij zijn Partner van het Keurmerk Private Lease, daarom bieden wij uitsluitend producten aan van aanbieders met het Keurmerk Private Lease. Dit beschermd u tegen te hoge maandlasten en onduidelijke voorwaarden.

Financial Lease

Dit is een flexibele oplossing voor het leasen van uw auto, noodzakelijke investeringen zijn belangrijk voor een efficiënte bedrijfsvoering, hoewel grote investeringen een flinke stempel kunnen drukken op uw werkkapitaal. Bij financial lease blijft de auto op uw balans staan, waardoor u kan genieten van een investeringsaftrek. De maandtermijnen bestaan uitsluitend uit rente en afschrijving, de rente die u betaald wordt vooraf vastgesteld, waardoor u gedurende de gehele looptijd een vast bedrag per maand betaald. Na het voldoen van alle afgesproken maandbedragen wordt de auto automatisch uw eigendom. De grote voordelen van deze vorm van leasen zijn dus dat de auto uw eigendom wordt en hij altijd nog een waarde in uw bedrijf vertegenwoordigd. Goedbloed Auto’s werkt samen met meerdere aanbieders waardoor u verzekerd bent van de scherpste prijs tegen de beste voorwaarden.

Onderstaand een calculator voor het uitrekenen van uw financial lease maandtarief.  Heeft u vragen over de wijze van invullen of kunnen wij u ergens anders mee helpen? Neem dan contact met ons op!

Goedbloed Auto's gebruikt cookies om de website te analyseren en te verbeteren.