Bel ons
0111 414951
Stuur een bericht
06 823 112 82

Goedbloed Auto’s breidt uit met brommobielen

Nu ook op Schouwen-Duiveland, service voor- en verkoop van brommobielen!

Nadat ons bedrijf eerder Carver toevoegde als uitbreiding in ons product- en dienstenaanbod, voegen wij hier nu nog een uitbreiding aan toe. Per heden zijn wij officieel dealer en servicecenter voor Chatenet brommobielen en hierdoor ook direct specialist in alle merken brommobielen. Sterk in elk merk!

Service en onderhoud voor uw brommobiel

Heeft u een Chatenet, Ligier, Microcar, Aixam of een ander merk brommobiel, dan helpen wij u graag met het onderhoud, gewoon dicht bij huis in Zierikzee of op Schouwen-Duiveland. Doordat onze monteurs opgeleid zijn in de technieken van brommobielen, weten zij exact wat er nodig is om uw brommobiel in topconditie te houden.

U kunt hierbij gebruikmaken van onze unieke services zoals onze ”snel-service” en ”klaar terwijl u wacht service”. Brengt u uw brommobiel zelf naar ons voor een langdurige reparatie, dan zorgen wij dat u weer thuiskomt. Daarnaast zorgen wij altijd voor een prijsopgave vooraf zodat u precies weet waar u aan toe bent en niet voor ongewenste verrassingen komt te staan.

Een brommobiel kopen

Bent u geïnteresseerd in een nieuwe of gebruikte brommobiel? Als officieel dealer van Chatenet leveren wij dit merk direct van de Nederlandse importeur uit, ook als u geïnteresseerd bent in een ander merk brommobiel, kunnen wij u van dienst zijn door onze goede contacten met de leveranciers.

Een brommobiel uitkiezen is een belangrijk moment waar goed de tijd voor genomen moet worden. Welk type past bij u en wat voor opties vindt u prettig? Dat zijn enkele voorbeelden van de vragen waar wij u mee helpen tijdens uw bezoek aan ons bedrijf.

Wilt u meer weten over Chatenet brommobielen of de services die wij u kunnen aanbieden? Bekijk dan onze speciale pagina waar u bijna alles terug kunt vinden betreffende deze brommobielen.

Klik hier om deze pagina te bekijken.