Bel ons
0111 414951
Stuur een bericht
06 823 112 82

Goedbloed Auto’s Carver dealer en servicecenter

Per 1 februari 2021 zijn wij officieel Carver dealer en servicecenter voor de regio Zierikzee in Zeeland! Dit volledig elektrische stadsvoertuig is een prachtige uitbreiding in ons aanbod en mogelijkheden die wij kunnen bieden en wij zijn hier dan ook uiterst trots op.

Carver dealer betekend dat wij de voertuigen nieuw mogen verkopen en alle juiste informatie in huis hebben om u te helpen bij uw keuze, als officieel servicecenter kunnen wij de voertuigen op de juiste wijze onderhouden en garantie werkzaamheden uitvoeren.

Wat is Carver?

Carver is een volledig Nederlandse innovatie en dit 100% elektrische voertuig combineert het comfort en de veiligheid van een auto met de wendbaarheid van een scooter. U mag met alleen een scooter/brommer rijbewijs al in dit voertuig rijden! De rij eigenschappen van de Carver is een unieke ervaring op zich door het kantelmechanisme met een hoek van maximaal 40 graden. U ”snijdt” (Carved) hier soepel mee door smalle straten, maar op de openbare weg zeker ook!

De Carver is volledig emissie loos en u kunt hem thuis in het stopcontact gemakkelijk opladen tot een maximale actieradius van 100 km. Geen parkeerproblemen meer in de stad omdat hij gewoon op de stoep tussen de fietsen en brommers mag staan, comfortabel droog in de winter op uw bestemming aankomen en in de zomer zorgt het cabrio dak voor frisse lucht. U kunt er ook met twee personen (achter elkaar) inzitten!

De Carver is daarnaast zeer betaalbaar met een vanaf prijs van € 9.980,- inclusief 21% BTW. De Limited uitvoering waar zonder rijbewijs in gereden mag worden is er al vanaf € 8.990,- inclusief 9% BTW en als u een proefrit of meer informatie wenst staan wij in Zierikzee voor u klaar met een demo Carver, accessoires, advies en andere mogelijkheden om u de juiste keuze te laten maken. (Lees verder onder de foto)

Carver Cargo.

Voor slimme zakelijke oplossingen is er de Carver Cargo, een eenpersoons versie van de Carver met een 500 liter geïsoleerde bagageruimte aan de achterzijde. Bent u een horeca ondernemer en heeft u een bezorgdienst voor uw klanten, dan is de Carver Cargo de ideale oplossing om uw bestellingen te bezorgen. Of bent u een camping eigenaar en zoekt u een leuk en handig voertuig om emissie loos op het camping terrein te rijden en onderhoud uit te voeren? Door de scherpe stuur en kantelmogelijkheden van de Carver bent u uitermate wendbaar op de drukke wegen van uw camping terrein.

In de grote steden van de randstad is al besloten dat de stadslogistiek vanaf 2025 geheel emissievrij moet zijn, ook in Zeeland zien wij steeds meer steden en kernen die willen voldoen aan een emissievrije omgeving. De Carver Cargo is dan een ideale oplossing voor uw transport bedrijf om de goederen op de juiste plek te krijgen binnen de regels van de emissie eisen zonder extreem hoge investeringen in uw wagenpark. (Lees verder onder de foto)

Technische specificaties.

De Carver bezit een unieke technologie die voor een unieke rijervaring en meer wendbaarheid en comfort heeft dan menig ander stadsvoertuig. Daar is nogal wat techniek voor nodig welke uiteraard goedgekeurd is voor de Nederlandse wegen voor uw veiligheid.

  • DVC – Dynamic Vehicle Control; Een gepatenteerde techniek die de unieke kantelhoek aanstuurt. Het regelt automatisch de kantelhoek in de bochten conform uw rijgedrag en hierdoor een optimale verdeling van de zwaartekracht en wegligging. Meer hierover in deze video https://youtu.be/p9UY40wjSM4
  • Vormgeving; Door de gestroomlijnde vormgeving van het voertuig is de aerodynamica zo perfect mogelijk uitgevoerd en wordt het rijbereik uitgerekt tot een mogelijke 100 km.
  • Veiligheid; Door toepassing van een stevig stalen frame om de cockpit heen worden de inzittenden beschermd en de grote ramen zorgen voor veel zicht en nagenoeg geen dode hoeken.
  • Topsnelheid; 45 km/h
  • Maximale kantelhoek; 40 graden
  • Afmetingen; 98 cm breed
  • Handige accessoires zoals een surround geluidsinstallatie en aux aansluiting of een adapterkabel voor op een laadpaal.

Meer zien van de Carver?

Vanaf februari 2021 hebben wij zelf een Carver beschikbaar voor proefritten, u kunt al contact met ons opnemen om uw proefrit te reserveren of om alvast kennis te maken met de mogelijkheden. Neem contact met ons op via onze contact pagina.

Bekijk hier een video over de introductie van de Carver; https://www.youtube.com/watch?v=ncz6vq6ImLE

Of bekijk meer informatie over de Carver op; https://carver.earth/