Bel ons
0111 414951
Stuur een bericht
06 823 112 82

Goedbloed Auto’s lanceert PrivateleaseZeeland.nl

PrivateleaseZeeland.nl

Private lease is een van de snelst groeiende producten in de automotive doordat het veel zekerheid biedt door een vaste prijs per maand voor het gebruik van de auto. Al meerdere jaren bieden wij onze klanten private lease aan voor alle merken en type auto’s, onafhankelijk van de fabrikant van het merk. Doordat de vraag naar private lease in Zeeland steeds groter wordt en wij in de regio nog geen onafhankelijke aanbieder zagen zijn wij PrivateleaseZeeland.nl gestart. Een onafhankelijke aanbieder van private lease vooral in de regio Zeeland, geheel als onderdeel van ons autobedrijf.

Onze werkwijze

Onder de vlag van PrivateleaseZeeland.nl bieden wij u private lease aan via verschillende aanbieders die ons allemaal een offerte doen voor de door u gewenste auto. Door een goed vergelijk voor u te maken in prijs, verzekeringsvoorwaarden en extra’s garanderen wij de beste lease overeenkomst voor uw persoonlijke en gewenste situatie. Tijdens het afsluiten van het contract, alle facetten van onderhoud, reparatie en schade tijdens het contract en het inleveren van uw auto zijn wij uw aanspreekpunt. U heeft dus altijd persoonlijk contact met een van onze medewerkers die u graag helpen.

Onderhoud en reparatie voor uw lease auto

Voor het onderhoud en reparatie aan uw auto hebben wij een eigen werkplaats, waar wij met het oog op veiligheid en kwaliteit uw private lease auto voorzien van het beste onderhoud. Net als onze andere klanten kunt u gebruik maken van onze gratis haal en breng service, vervangend vervoer of snelservice terwijl u wacht.

Dit alles gebeurd onder de vlag van het keurmerk private lease welke u als consument beschermd tegen onduidelijke voorwaarden of te hoge maandlasten.

Kijk voor meer informatie op www.privateleasezeeland.nl of neem contact met ons op, wij beantwoorden uw vragen graag en zijn u ook graag van dienst.