Bel ons
0111 414951
Stuur een bericht
06 823 112 82

Goedbloed Auto’s opnieuw gecertificeerd Duurzaam Repareren

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) met het oog op de toekomst en het milieu is een belangrijk item binnen onze bedrijfsvoering. Wij vinden het namelijk belangrijk om niet alleen bezig te zijn met onze dagelijkse bedrijfsvoering, maar ook met het oog op de toekomst en wat wij hieraan bij kunnen dragen. Daarom hebben wij ons voor 2020 ook weer laten certificeren door de stichting ”Duurzaam Repareren” met hun certificaat ”Groen Gedaan”.

Stichting Duurzaam Repareren.

De stichting Duurzaam wil het mogelijk maken om voor een duurzaam bedrijf te kiezen, door deze bedrijven herkenbaar te maken met het keurmerk GroenGedaan!

De stichting Duurzaam is een initiatief van verzekeringsmaatschappijen, fleetowners, de ANWB, gemeenten, woningcoöperaties, leasemaatschappijen en de overheid. Ze is operationeel in Nederland, België en Luxemburg. De stichting biedt de consument en opdrachtgevers de mogelijkheid om met onderhoud en reparaties bewust te kiezen voor een duurzaam bedrijf. De onafhankelijke positie van de stichting staat er borg voor dat de bedrijven objectief worden getoetst en dat de eisen ambitieus zijn, zonder compromissen.

De eisen waaraan de bedrijven moeten voldoen, worden beheerd door de Colleges van Deskundigen. Hierin zijn verzekeraars, leasemaatschappijen, fleetowners, de ANWB, woningcoöperaties en gemeenten vertegenwoordigd. Uiteraard hebben ook vertegenwoordigers van de gecertificeerde bedrijven zitting in de colleges.

Naast het toetsen van de bedrijven, ondersteunt de stichting Duurzaam de bedrijven ook bij een duurzame bedrijfsvoering. Met advies, tools en faciliteiten.

De audits worden uitgevoerd door geaccrediteerde auditorganisaties, zoals DEKRA, Corbo en KIWA.

Groen Gedaan.

Doordat Goedbloed Auto’s via bovengenoemde wijze gecertificeerd is als ”Groen Gedaan” bent u als consument of bedrijf er zeker van dat reparatie, onderhoud of herstel aan uw auto op een duurzame wijze gebeurt zonder dat dit u meer kost.

Hoe garanderen wij een duurzame reparatie aan uw auto?

  • Wij gaan bewust om met grondstoffen
  • Wij stellen eisen aan onze leveranciers voor het gebruik van verpakkingsmaterialen
  • Onze verbruikte energie wordt op duurzame wijze (wind en zon) opgewekt en geleverd aan ons
  • Wij gebruiken geen middelen die onnodig schadelijk zijn voor mens, dier en milieu
  • Wij voorkomen verspilling door zo veel mogelijk hergebruik van hulpmiddelen

Meer informatie kunt u op de website van stichting Duurzaam Repareren vinden, https://www.stichtingduurzaam.nl/automotive