Bel ons
0111 414951
Stuur een bericht
06 823 112 82

Hanse en 0% emissie, Dat voelt goed!

Hanse kiest voor een volledig elektrische Citroën Berlingo

Hanse B.V. staat al jaren bekend  als het beste adres voor staal- en totaal bouw. Hun projecten variëren van Schouwen-Duiveland en Nederland tot zelfs in Afrika.

De huisstijl kleur van Hanse is een mooie kleur groen, daar kon dan natuurlijk geen ”groene” bedrijfsauto ontbreken! Ter uitbreiding van het wagenpark kiest Hanse voor een volledig elektrische Berlingo, welke wij mochten leveren.

De Berlingo EV past precies bij de wensen en benodigdheden van de uitvoerder, die diverse projecten van Hanse B.V. begeleidt en bezoekt in zijn eigen regio. Een elektrische bedrijfswagen past prima bij deze werkzaamheden. De actieradius is goed, hij mag nog steeds de laadruimte beladen met benodigdheden, mag ook nog een kar trekken en de fiscale voordelen maken het plaatje geheel.

Hanse B.V.

Wellicht zegt de naam Hanse Staalbouw B.V. u sneller iets dan Hanse B.V. Hanse heeft onlangs hun huis stijl en naam veranderd zonder dat er in de directie of hun service en diensten zaken zijn veranderd.

Geen Staalbouw meer? Zeker wel! Verteld directeur Jochem de Jonge van Hanse; ”We doen veel meer dan alleen maar staalbouw en dat is juist de reden van de nieuwe naam, we willen nog sterker naar voren komen als totaalbouwer met een eigen staalproductie.”

Jochem de Jonge vervolgd; ”Het mooie is dat we in de volksmond al vaak ”Hanse” genoemd werden, verder blijven we gewoon wie we zijn en blijven we bouwen zoals we altijd deden; alsof we het voor onszelf zouden doen!”

Het herkenbare ”Hanse” beeldmerk heeft een subtiele facelift gekregen met een moderne uitstraling.

Hanse. Dat voelt goed.

Zero emission in 2025

Vanaf 1 januari 2025 gaan de nieuwe zero-emissiezones in welke in ongeveer 30 tot 40 steden in Nederland gaan gelden. Vanaf deze datum mogen er namelijk geen voertuigen meer deze stadskernen in als ze een uitstoot klasse lager dan de Euro 5 norm hebben. Hanse rijdt zoals gezegd door heel Nederland en met deze eerste elektrische bedrijfswagen sorteren zij alvast voor op deze nieuwe eisen.