Bel ons
0111 414951
Stuur een bericht
06 823 112 82

Mevrouw van Straaten wint factuurbedrag terug

De maandprijs van de landelijke actie ”Factuurbedrag terugwinnen” van James Autoservice is gevallen bij Goedbloed Auto’s in Zierikzee. Mevrouw van Straaten werd op vrijdag 6 september verrast met de teruggave van haar laatste factuurbedrag. Klanten van Goedbloed Auto’s en alle andere aangesloten James vestigingen maken iedere maand kans om hun laatste werkplaats factuur terug te winnen nadat zij een review van het bezoek aan de vestiging op de website van James Autoservice. Leaserijders maken kans op een dinercheque ter waarde van € 150,-.

Het was voor mevrouw van Straaten een aangename verrassing: ”Ik ben al jaren klant en wordt altijd goed en fijn geholpen. Daarom heb ik in mijn review vermeld: Je weet niet hoe hij het doet, maar wat James doet is goed!” Zij krijgt het factuurbedrag van € 370,61 teruggestort op haar rekening. Jelle den Boer, directeur van Goedbloed Auto’s is erg te spreken over de landelijke actie. ”Door deze actie hebben wij een goede klant heel blij gemaakt. Wij zijn heel tevreden over deze actie!”

Landelijke actie

Zowel particuliere als zakelijke klanten die bij een James vestiging voor onderhoud of reparatie zijn geweest kunnen meedoen aan deze actie ”Factuurbedrag terugwinnen” door een review achter te laten op www.jamesautoservice.nl/factuur . Iedere maand wordt er een winnaar bekendgemaakt die zijn of haar factuurbedrag terugkrijgt of in het geval van een leaserijder een dinercheque van € 150,- kan ontvangen.

James Autoservice

James Autoservice is het merkonafhankelijke auto- en servicebedrijf voor particulier- en leaserijder. James onderscheidt zich door te focussen op de klant die centraal staat. Het universele autobedrijf biedt onderhoud aan alle automerken en typen van ieder bouwjaar. James beschikt over ongeveer 70 aangesloten vestigingen in Nederland.