Bel ons
0111 414951
Stuur een bericht
06 823 112 82

Onderhoud aan uw auto voor een vast maandbedrag

Onderhoud voor een vast bedrag per maand

Een van de lastigste zaken in uw huishouden om te budgetteren is wel het onderhoud aan uw auto. Terwijl het eigenlijk heel goed voorspelbaar is bij vrijwel ieder jaar kilometrage.

Het Goedbloed Auto’s Service Plan biedt u een zorgeloos onderhoudsabonnement voor het jaarlijkse onderhoud aan uw auto. Het enigste dat u hoeft te doen is uw auto aan te bieden voor onderhoud en wij verzorgen de rest.

Onderhoudscontracten

Waarschijnlijk heeft u al meerdere abonnementen afgesloten voor diverse zaken in en om uw huis, zoals een tv-streaming dienst of een onderhoudscontract van uw cv ketel of tuin. Voor auto’s komt dit product nu echt op en ook wij kregen al veel vragen over de mogelijkheden van zo’n contract. Deze redenen hebben ervoor gezorgd dat wij hier op in spelen met ons eigen Goedbloed Auto’s Service Plan.

Meer weten?

Uiteraard begrijpen wij dat u wellicht wat vragen heeft hierover. Wat kost het voor mijn auto(‘s), wat zit er allemaal wel of niet inbegrepen en hoe zetten we de afspraken die wij maken allemaal vast. Voor deze vragen en alle andere informatie verwijzen wij u naar ons speciale pagina waarin wij antwoord geven op deze vragen. En heeft u na het lezen hiervan nog steeds een vraag, dan beantwoorden wij deze heel graag voor u. Neem dan contact met ons op en wij helpen u verder!

Klik hier om naar onze Service Plan pagina te gaan >>

 

 

* Genoemde bedrag is een voorbeeld berekening, vraag ons naar de exacte prijs voor uw auto!