Bel ons
0111 414951
Stuur een bericht
06 823 112 82

Onderhoud aan uw auto zoals u het wilt!

Jaarlijks auto onderhoud.

Voor het behoud van uw auto is het van groot belang dat uw auto minimaal een keer per jaar een onderhoudsbeurt krijgt, zo zorgt u ervoor dat de vitale delen van uw auto veilig blijven en voorkomt u ook hoge onderhoudskosten. U spreid de onderhoudskosten dan jaarlijks uit, waardoor u niet eens in de twee jaar een flinke werkplaats rekening kan krijgen.

De olie in de motor van uw auto bevat belangrijke toevoegingen, genaamd ”dopes” welke ervoor zorgen dat de olie voldoet aan de juiste smering voor de motor maar ook voldoet aan de geldende milieu eisen. Hoe ouder de olie wordt, hoe minder dopes aanwezig zijn waardoor de smerende werking verdwijnt en ook de uiteindelijke uitstoot van schadelijke stoffen verhoogd.

Elektrische auto’s.

Bezit u een elektrische of hybride auto? Ook dan is het belangrijk dat uw auto minimaal een keer per jaar in de garage komt voor onderhoud. Bij een elektrische auto ontbreekt de verbrandingsmotor waardoor onderhoud aspecten zoals olie verversen of het luchtfilter vervangen komen te vervallen, maar dit type auto is weer onderhevig aan andere vormen van onderhoud.

Zo komt het bijvoorbeeld vaker voor dat de remmen vast zitten omdat deze minder intensief gebruikt worden bij een elektrische auto, het ophopen van vuil in de ”remzadels” zorgt ervoor dat ze vast komen te zitten en gaan piepen, extra slijten of zelf vermindering in werking als u ze nodig heeft bij een noodstop. Het is dus van groot belang dat deze ieder jaar schoongemaakt worden. Ook het aircosysteem of het verwarming/koel systeem van het interieur heeft extra aandacht nodig door extra belasting.

U heeft bij ons altijd keuze!

Wij bieden u de mogelijkheid tot een onderhoudsvorm die bij uw situatie past. Onze standaard onderhoudsbeurt inclusief pechhulp wordt het meeste gekozen, maar ook voor de auto’s die bijna geen kilometers rijden hebben wij voldoende keuze in onderhoudsmogelijkheden zonder verlies van kwaliteit.

  • Olie verversen; Hierbij wordt alleen de olie en het oliefilter van uw auto ververst. Vanaf prijs € 99,- en afhankelijk van de carter inhoud.
  • Inspectie beurt; Hierbij wordt ook de olie en het oliefilter ververst en worden de 10 meest vitale punten aan uw auto gecontroleerd.
  • Standaard onderhoudsbeurt; Het meest complete onderhoudsprogramma voor uw auto inclusief onze gratis pechhulp service!

Bent u benieuwd naar al onze mogelijkheden, bekijk deze dan hier op onze speciale onderhoudspagina of maak direct uw afspraak hier.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op via 0111-414951 of info@autogoedbloed.nl of kom langs in ons bedrijf waar een van onze medewerkers u graag persoonlijk te woord staat.