Bel ons
0111 414951
Stuur een bericht
06 823 112 82

Post NL locatie inpandig bij Goedbloed Auto’s

Goedbloed Auto’s en PostNL gaan samenwerking aan

Per 31 maart 2023 nemen wij alle PostNL-activiteiten over van Bolle Dier en Tuin te Zierikzee. Laatsgenoemde beindigd haar bedrijfsvoering dit jaar en was daarom op zoek naar een bedrijf dat op korte termijn de PostNL-activiteiten kon overnemen om de druk op het bedrijf naar het einde toe te ontzien. PostNL was op zoek naar een centrale locatie en een serieuze partner om hun retail-activiteiten voort te zetten.

Voor ons bedrijf is PostNL een mooie toevoeging aan onze service en klantbeleving. Post NL sluit weliswaar niet direct aan op de activiteiten als autobedrijf, maar biedt een prachtige mogelijkheid ons te presenteren aan nieuwe klanten en biedt extra service en mogelijkheden voor onze bestaande klanten.

Wat kunt u hier als klant van verwachten?

Voor ons als bedrijf is het allerbelangrijkste dat geen enkele klant hinder gaat ondervinden van deze toevoeging aan onze services. Daarom wordt een apart stuk van onze showroom ingericht voor PostNL-activiteiten. Hier is altijd een medewerker beschikbaar. Paketten en/of postcontainers worden uit het zicht opgeslagen en afgevoerd via onze leveranciersingang waar nu ook al onze onderdelen geleverd worden. Onze receptie, werkplaats, magazijn en verkoopafdeling blijven bemand zoals deze nu ook zijn waardoor u geen langere wachttijden zult ondervinden en u gebruik kunt blijven maken van onze snelle en persoonlijke service!

Er zal te allen tijde een medewerker beschikbaar zijn voor de PostNL-klanten zodat ook deze klanten snel, vakkundig en zonder hinder geholpen kunnen worden.

Voor welke Post NL activiteiten kunt u bij ons terecht?

In principe nemen wij alle activiteiten betreft het PostNL-gedeelte over van Bolle Dier en Tuin, waardoor u gewoon bij ons terecht kunt voor de zaken die u daarvoor bij hen afhandelde.

Ook bedrijfsmatig voor uw postbus bent u straks bij ons aan het juiste adres!

Binnen onze winkel kunt u terecht voor o.a. de volgende PostNL-activiteiten:

  • Postbus (zakelijk) post
  • Brievenpost binnen en buitenland
  • Partijenpost versturen
  • Pakketpost binnen- en buitenland
  • Niet-thuis pakketten ophalen
  • Aanschaf postzegels, dozen en andere PostNL-zaken
  • Kentekens overschrijven

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen over dit bericht of over onze Post NL activiteiten? Neem dan contact met ons op en wij beantwoorden uw vraag graag!