Bel ons
0111 414951
Stuur een bericht
06 823 112 82

Saman Groep koploper met volledig elektrische bedrijfswagens.

De duurzame installateur kiest voor elektrische bedrijfswagens

Saman Groep staat bekend als dé duurzame installateur die duurzaam en comfortabel wonen, leven en werken bereikbaar maakt voor haar particuliere en zakelijke klanten. Waar eerder de keuze al gemaakt is om voor wat betreft de personenwagens van Saman Groep over te stappen op volledig elektrische auto’s, is deze keuze nu ook gemaakt voor de bedrijfswagens.

De keuze voor elektrische bedrijfswagens.

‘’Bij Saman Groep zijn we altijd al voorloper geweest op het gebied van de energietransitie, we vinden het heel belangrijk dat naast onze personenwagens nu ook onze bedrijfswagens de transitie doormaken naar een schonere uitstoot door de keuze voor deze volledig elektrische aandrijving’’. Verteld wagenparkbeheerder Giovanni van ’t Hof namens Saman Groep.

Giovanni vervolgd: ‘’Onze monteurs rijden dagelijks onze klanten af om nieuwe installaties en onderhoud te verzorgen, veelal binnen hun eigen werkgebied. Daar past een elektrische auto prima bij, helemaal voor diegene die de steden in trekken. Het is voor ons als duurzame installateur heel belangrijk dat dit nu op een emissie loze wijze kan. De actieradius is ruim en er is meer dan voldoende ruimte in de laadruimte, waarmee wij onze collega’s ook met goed gereedschap op pad kunnen en direct een slimme laadruimte inrichting hebben laten inbouwen zodat alles op nette en georganiseerde wijze mee kan naar de klant.’’

Levering van deze nieuwe auto’s

Goedbloed Auto’s uit Zierikzee heeft de auto’s mogen leveren en zijn hier uiteraard zeer blij mee. ‘’Saman Groep kennen wij als een bedrijf dat trouw is aan de lokale leveranciers van het werkgebied waar zij hun dienstverlening uitvoeren. Ze houden de bedrijvigheid lokaal, wat hun als groot bedrijf uiteraard siert. Goedbloed Auto’s mag al jaren het wagenpark voorzien binnen Zeeland, waar onze collega’s hard voor moeten werken maar waar we ongelofelijk blij mee zijn en trots op zijn.’’ Aldus Jelle den Boer, directeur van Goedbloed Auto’s.

Jelle vervolgd: ‘’Deze vier volledig elektrische Jumpy’s konden wij snel leveren door onze landelijke en Europese contacten op het gebied van nieuwe auto’s leveren. Niet voor niets is onze lijfspreuk dat wij ‘’sterk in elk merk’’ zijn en staat service en dienstverlening op nummer 1 voor onze zakelijke en particuliere klanten. Ook voor het onderhoud van deze elektrische auto’s kunnen wij goed, snel en veilig onze klanten van dienst zijn door onze EV opgeleide collega’s en wij zijn er trots op dat wij door het leveren van deze elektrische bedrijfswagens ons steentje kunnen bijdragen aan de energietransitie.’’

Een volledig emissieloos wagenpark

Met het elektrificeren van hun wagenpark sorteert Saman Groep alvast voor op de nieuwe zero-emissiezones die vanaf 1 januari 2025 in ongeveer 30 tot 40 steden in Nederland gaan gelden. Vanaf deze datum mogen er namelijk geen voertuigen meer deze stadskernen in als ze een uitstoot klasse lager dan de Euro 5 norm hebben. Aangezien Saman Groep hun werkgebied aan het uitbreiden is van Zuidwest-Nederland naar heel Nederland zijn ze met deze transitie klaar om al hun klanten op duurzame wijze te bedienen!