Onderhoud

Onderhoud

Onderhoud volgens fabrieksvoorschriften

Voor onderhoud aan uw auto in de regio Zierikzee en Schouwen Duiveland in Zeeland bent u bij ons aan het juiste adres, of het nu om een kleine beurt of een grote beurt aan uw auto gaat of alleen maar olie verversen, een inspectie beurt of APK. Ook voor camper onderhoud helpen wij u graag met een speciale verzwaarde hefbrug en extra voorzieningen. Wij onderhouden uw auto altijd volgens de voorschriften van de betreffende fabrikant, zodat uw auto onderhoud krijgt op de manier zoals het bedoeld is.

Wij beschikken over alle nodige werkplaatsdocumentatie en gereedschappen om uw auto volledig volgens de voorschriften van de fabrikant te onderhouden. U heeft daarbij zelf de keuze of dit met originele (OE) onderdelen gebeurd of door de fabrikant goedgekeurde en pasklare (OEM) of after-market onderdelen. Behalve een prijsvoordeel voor u en het ontbreken van een origineel merklogo zitten er geen verschillen in deze onderdelen waardoor onze kwaliteit gewaarborgd is.

Onze monteurs voeren alleen datgene uit waar u opdracht voor geeft. Mochten wij andere mankementen tegenkomen terwijl wij aan uw auto werken zullen wij deze kosten eerst met u overleggen voor wij verder gaan. Zo komt u nooit voor verassingen te staan!

Sterk in elk merk!

Wij zijn sterk in elk merk! Uw auto van ieder merk en type is in zeer goede handen bij een van onze specialisten in Zierikzee voor onderhoud, een kleine of grote beurt aan uw auto en diagnose of reparatie. Van Citroën tot Opel of Volkswagen, Kia of Hyundai, Renault, Peugeot, Ford of elektrische auto, wij zijn u graag van dienst voor alle automerken.

Onze werkplaats is uitgerust met speciaal gereedschap, diagnose apparatuur en moderne bruggen zodat wij ieder merk kunnen onderhouden, repareren of diagnosticeren. Wij beschikken zelfs over de nodige hardware en software om werkzaamheden op dealer niveau uit te voeren, zoals nieuwe sleutels koppelen en software updates van de stuurapparaten uit te voeren. Op al onze onderdelen en reparaties ontvangt u 1 jaar garantie, zo bent u er zeker van dat wij u kwaliteit onderdelen en reparaties leveren.

Olie verversen

Voor ieder merk
109,- / Vanafprijs
 • - Inclusief oliefilter vervangen
 • - Max 3,5 ltr olie
 • Zie onze pakketprijzen voor andere prijsopties

Inspectie beurt

Een inspectie beurt
140,- / Vanafprijs
 • - Inclusief olie en oliefilter vervangen
 • - Inclusief controle 10 vitale punten
 • - Max 3,5 ltr olie
 • Zie onze pakketprijzen voor andere prijsopties

Standaard onderhoudsbeurt

Inclusief GRATIS pechhulp
179,- / Vanafprijs
 • - Onderhoudsbeurt volgens voorschriften van uw auto fabrikant
 • - Inclusief GRATIS 1 jaar pechhulp Nederland en Europa
 • - Inclusief uitgebreide technische controle
 • - Max 3,5 ltr olie
 • Zie onze pakketprijzen voor andere prijsopties

Onderhoud aan uw auto naar keuze

Wij begrijpen dat iedere auto en iedere klant een andere onderhoudswens heeft voor hun auto, of het nu een kleine beurt, grote beurt of een onderhoudsbeurt naar voorschriften van de fabrikant is. Voor iedere wijze waarvoor u de auto gebruikt hebben wij een passende onderhoudsoplossing.

Zo bieden wij alleen olie en oliefilter verversen aan voor een scherpe prijs, wij doen dan ook alleen deze werkzaamheden. Voor de auto’s die nagenoeg geen of weinig kilometers maken hebben wij de inspectie beurt. Olie met filter en 10 vitale punten controleren. Wilt u optimale zekerheid voor uw auto kies dan voor de meest gekozen optie; een standaard onderhoudsbeurt waar wij een complete onderhoudsbeurt aan uw auto uitvoeren naar de voorschriften van uw auto fabrikant (met behoud fabrieksgarantie!). Omdat uw auto hierna volledige gecontroleerd is doen wij er geheel gratis een jaar pechhulp bij zodat u thuis voor de deur, in heel Nederland en Europa verzekerd bent van hulp bij autopech. Voor meer informatie over onze pechhulp, klik hier

Waarvoor kunt u nog meer terrecht?

– Camper service en onderhoud
– Ruitschade met directe afwikkeling verzekering
– Airco service, diagnose en vullen voor alle typen
– Zakelijk lease onderhoud via alle leasemaatschappijen

Onze sterke punten

– Sterk in elk merk!
– Gratis haal en brengservice op Schouwen Duiveland
– Gratis pechhulp verzekering na onderhoud
– Vervangende auto of fiets beschikbaar
– All-in vaste pakket prijzen voor reparatie en onderhoud
– Altijd prijsopgave vooraf

Wilt u precies weten wat onderhoud voor uw auto kost?

Wij maken gebruik van heldere all-in prijzen, download gratis de flyer
Bij Goedbloed Auto’s werken wij met vastgestelde all-in prijzen, zo weet u vooraf exact welke prijs u betaalt. Mochten er mankementen aan de auto naar boven komen die niet inbegrepen zijn in de pakketprijzen, dan nemen wij eerst contact met u op voor wij verder gaan. Uiteraard laten wij u indien gewenst graag zien via een video call of persoonlijk in onze werkplaats wat er precies aan de hand is, wel zo vertrouwd!

Wij zijn aangesloten bij

James Autoservice – Het alternatief voor de dealer

Wij zijn aangesloten bij James Autoservice, een merkonafhankelijk werkplaatsconcept die ons ondersteunt in het onderhouden, repareren en diagnosticeren van alle merken en type auto’s. Daarnaast worden wij voorzien van de meest recente werkplaats documentatie van alle merken en typen auto’s en beschikken wij over moderne uitlees apparatuur. Met een gemiddelde klantbeoordeling van een 9 past dit concept precies in onze kernwaarden; kwaliteit, mobiliteit en betrouwbaarheid. En dit alles voor een eerlijke prijs. Ook kunnen wij gebruik maken van een landelijk dekkend netwerk van meer dan 70 vestigingen. Door dit landelijk dekkende netwerk is er altijd een James Autoservice bij u in de buurt en wordt u snel en vakkundig geholpen.

Onderhoud leaseauto

Via James mogen wij ook reparatie en onderhoud uitvoeren voor alle leasemaatschappijen in Nederland door landelijke afspraken. Bent u in het bezit van een leaseauto en zoekt u onderhoud in de regio, dan helpen wij u graag verder!

PCA Merkspecialist – Gespecialiseerd in Citroën en Peugeot

Wij zijn aangesloten bij de officiële Citroën en Peugeot merkspecialisten vereniging. Een vereniging van oud dealers en erkend reparateurs die zelf die met elkaar de handen in een hebben geslagen om onze klanten te kunnen blijven bedienen. Door middel van originele technische documentatie en met officiële merk specifieke cursussen worden wij up to date gehouden als specialist in deze twee merken. Al meer dan 75 jaar zijn wij de Citroën specialist in de regio Zierikzee en Goeree Overflakkee.

Goedbloed Auto's gebruikt cookies om de website te analyseren en te verbeteren.