Onze zekerheden

Onze zekerheden

Wij willen er 100 % zeker van zijn dat uw nieuwe auto aan de hoogste kwaliteit voldoet, daarom controleren wij iedere auto die wij inruilen of inkopen vakkundig bij binnenkomst. Niet alleen de technische staat en te verwachten reparaties worden nagekeken en opgelost voordat wij de auto te koop aanbieden, we controleren ook nog eens de kilometer en schade historie van de auto zodat wij zeker zijn dat uw gewenste auto aan de hoogste kwaliteit voldoet! Al onze prijzen zijn dan ook rijklaar, zonder dat er extra betaald moet worden voor deze service. En onder rijklaar verstaan wij ook echt rijklaar! Koopt u een auto tot € 4.500,- dan leveren wij de auto af inclusief een technische controle met eventueel herstel van reparatieadviezen, nieuwe olie en oliefilter, nieuwe APK, professionele reiniging en minimaal een halve tank brandstof. Koopt u een auto boven € 4.500,- dan zit er een technische controle, complete onderhoudsbeurt met eventueel herstel van reparatieadviezen, nieuwe APK, 6 maanden BOVAG garantie, 24/7 pechhulp in Nederland en Europa, professionele reiniging en minimaal een halve tank brandstof inbegrepen in de verkoopprijs van de auto! Voor een kleine meerprijs van € 395,- heeft u 12 maanden BOVAG garantie voor complete zekerheid op uw tweedehandsauto!

BOVAG garantie en tellerstand registratie

Wij zijn aangesloten bij de BOVAG, de overkoepelende automotive organisatie die staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Alle aangesloten leden moeten dan ook voldoen aan hoge kwaliteit eisen die jaarlijks getoetst worden. Als u een auto aanschaft van € 4.500,- of meer zit er automatisch 6 maanden BOVAG garantie inbegrepen in onze prijzen. De garantie beschermd u als consument tegen eventuele verborgen gebreken aan de auto die pas naar boven komen nadat u de auto intensief bent gaan gebruiken. Zowel de onderdelen als het arbeidsloon vallen in deze garantie. Klik hier voor meer informatie over deze garantie. Wilt u nog meer zekerheid hebben bij de aanschaf van uw tweedehands auto? Kies dan voor 12 maanden BOVAG garantie, hier vragen wij echter een meerprijs voor van € 395,-. U heeft dan een jaar lang garantie onder de BOVAG voorwaarden op verborgen gebreken die tijdens het rijklaar maken van de auto niet naar boven zijn gekomen.

Alle door de RDW erkende bedrijven in Nederland zijn wettelijk verplicht om tellerstanden van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s te registeren. De RDW beheert het register met tellerstanden en geeft op basis van die informatie een oordeel over de juistheid van een tellerstand. RDW erkende autobedrijven zijn verplicht bij iedere transactie de tellerstand te registreren, waardoor de ruimte om te frauderen met de tellerstand nihil wordt.  Al onze aangeboden auto’s zijn voorzien van een ”logisch oordeel” van de tellerstand door het RDW op het tellerrapport. (Voorheen de Nationale Auto Pas ofwel NAP)

Zoek service

Bent u op zoek naar een specifieke auto die wij niet hebben staan? Wij gaan graag voor u op zoek! Wij verzorgen de onderhandelingen en leveren de auto vanuit ons bedrijf in Zierikzee aan u af, inclusief de geldende zekerheden! U kunt dan ook gewoon bij ons terecht voor garantieafwikkeling. Wij kopen alleen in via erkende BOVAG autobedrijven, dealers, importeurs of groothandelaren. Tevens ruilen wij uw eigen auto in en controleren de gewenste auto zorgvuldig voor de levering.

Uw Auto Verkopen?

Wilt u uw eigen auto verkopen op een snelle en betrouwbare manier? Maak dan gebruik van onze auto inkoop service! Wij kopen vrijwel iedere auto van allerlei leeftijden en kilometerstanden in, wij hebben echter geen interesse in auto’s met een WOK melding, geïmporteerde voertuigen zonder aantoonbare historie, voormalige taxi’s of andere dienst voertuigen, auto’s met een buitenlands kenteken of onverzekerde auto’s en auto’s met een onlogisch kilometerteller rapport. Maak gebruik van ons taxatie formulier of neem contact op voor een afspraak!

Goedbloed Auto's gebruikt cookies om de website te analyseren en te verbeteren.