Bel ons
0111 414951
Stuur een bericht
06 823 112 82

Welkom bij Goedbloed Auto's

Welkom bij Goedbloed Auto’s, het autobedrijf in Zierikzee op het eiland Schouwen-Duiveland waar persoonlijke aandacht voor onze klanten en vakmanschap nog de belangrijkste kernwaarden zijn. Wij voeren APK, onderhoud en reparaties uit aan alle automerken inclusief elektrische (EV) auto’s en campers in onze universele werkplaats.

Als lid van de PCA en TOP merkspecialisten organisatie zijn wij specialist voor alle merken in de regio, met onze jarenlange ervaring als Citroën dealer in Zierikzee mogen wij onszelf specialist van dit merk noemen. Voor de aanschaf van zowel nieuwe auto’s als occasions van alle merken bent u bij ons aan het juiste adres. In ons bedrijf willen wij u graag van dienst zijn, welk merk dan ook uw voorkeur heeft, Goedbloed auto’s is immers Sterk In Elk Merk! Van Zierikzee tot Bruinisse, van Renesse tot Burgh-Haamstede en van Middelharnis tot Sommelsdijk, Dirksland, Ouddorp, Nieuwe Tonge of Oude Tonge: uw auto is bij ons in goede handen. Heeft u vragen? Laat een berichtje achter!

Meer dan 75 jaar ervaring

Ons bedrijf is al meer dan 75 jaar actief in de regio, waarbij wij in deze periode altijd klaar hebben gestaan voor onze klanten. Of het nu een klein probleem of een groot euvel aan uw auto is, wij staan met onze ”snelservice” en ”klaar terwijl u wacht service” direct voor u klaar. Wij vertrouwen nog steeds hevig op een goede samenwerking met leveranciers en onze klanten om tot het beste resultaat te komen, klanten tevredenheid is ons belangrijkste streven!

Goedbloed Auto’s is een bekende naam in de regio door de jarenlange historie. Velen kunnen zich onze vestiging in Noordwelle nabij Renesse nog wel herinneren waarna ons bedrijf zich in Zierikzee vestigde. Nadat wij eerder gevestigd waren aan de Korte Nobelstraat met een showroom in de Steiltjesstraat en aan de Calandweg met een Fina (Total) tankstation, heeft ons bedrijf zich gevestigd op de Oudeweg aan de doorlopende weg N59.

In 1998 is het eigendom van ons bedrijf overgegaan van de familie Goedbloed naar familie den Boer die sindsdien de directie vormen van ons mooie autobedrijf. Met een ervaren en gedreven team van ongeveer 10 mensen zetten wij iedere dag net die ene stap extra om u van dienst te mogen zijn.

Sterk in elk merk!

Voor zowel de aanschaf van uw nieuwe of gebruikte auto en onderhoud, reparatie of APK van uw auto van alle merken zijn wij u graag van dienst. Onze kennis, speciaal gereedschappen en toeleveranciers bestrijken het gehele gamma van alle automerken. Onafhankelijk en transparant voor u als klant voeren wij ons werk iedere dag met veel passie en klantgerichtheid voor u uit.

sleutel

Bereikbaar en Persoonlijk

U kunt ons gemakkelijk bereiken op diverse manieren. Via telefoonnummer, e-mail en whatsapp kunt u snel een antwoord op uw vraag verwachten. Natuurlijk staan wij u veel liever nog persoonlijk te woord in ons bedrijf samen met een kopje koffie om de problemen aan uw auto op te lossen, onderhoud uit te voeren of wellicht samen uw nieuwe auto uit te zoeken.

groep

75 jaar ervaring

In 2020 vierde ons familiebedrijf haar 75 jarig bestaan. In al deze jaren hebben wij veel ervaring opgedaan in de autobranche en een groot netwerk opgebouwd van klanten en leveranciers. Uiteraard staan wij nog iedere dag open voor verbeteringen, laat het ons daarom gerust weten als wij uw ervaring met ons bedrijf nog beter kunnen maken.

diamant

Onze medewerkers

Ons team doet dagelijks zijn uiterste best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn,
wij stellen ze daarom graag aan u voor.

Vacatures

Ben je op zoek naar een uitdagende baan bij een modern (familie) autobedrijf of kom je net van school en sta je aan het begin van je carrière? Solliciteer dan op een van onze openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie!

monteur-auto