Over Ons

Welkom

Welkom bij Goedbloed Auto’s, het autobedrijf in Zierikzee op het eiland Schouwen-Duiveland waar u met een goed gevoel de deur uit gaat. Wij voeren APK en onderhoud en reparaties uit aan alle automerken inclusief elektrische auto’s of e-auto’s en campers in onze universele werkplaats. Tevens zijn wij de Citroën specialist in de regio doordat wij zijn aangesloten bij de PCA merkspecialisten organisatie. Voor de aanschaf van zowel nieuwe auto’s als occasions van alle merken bent u bij ons aan het juiste adres. In ons bedrijf willen wij u graag van dienst zijn, welk merk dan ook uw voorkeur heeft, Goedbloed auto’s is immers Sterk In Elk Merk! Van Zierikzee tot Bruinisse, van Renesse tot Burgh-Haamstede en van Middelharnis tot Sommelsdijk, Dirksland, Ouddorp, Nieuwe Tonge of Oude Tonge: uw auto is bij ons in goede handen. Heeft u vragen? Laat een berichtje achter!

Sterk in elk merk!

Sterk in elk merk!

Voor zowel de aanschaf van uw nieuwe of gebruikte auto en onderhoud, reparatie of APK van uw auto van alle merken zijn wij u graag van dienst. Onze kennis, speciaal gereedschappen en toeleveranciers bestrijken het gehele gamma van alle automerken. Onafhankelijk en transparant voor u als klant voeren wij ons werk iedere dag met veel passie en klantgerichtheid voor u uit.

Bereikbaar en Persoonlijk

Bereikbaar en Persoonlijk

U kunt ons gemakkelijk bereiken op diverse manieren. Via telefoonnummer, e-mail en whatsapp kunt u snel een antwoord op uw vraag verwachten. Natuurlijk staan wij u veel liever nog persoonlijk te woord in ons bedrijf samen met een kopje koffie om de problemen aan uw auto op te lossen, onderhoud uit te voeren of wellicht samen uw nieuwe auto uit te zoeken.

75 Jaar ervaring

75 Jaar ervaring

In 2020 vierde ons familiebedrijf haar 75 jarig bestaan. In al deze jaren hebben wij veel ervaring opgedaan in de autobranche en een groot netwerk opgebouwd van klanten en leveranciers. Uiteraard staan wij nog iedere dag open voor verbeteringen, laat het ons daarom gerust weten als wij uw ervaring met ons bedrijf nog beter kunnen maken.

Bekijk ons bedrijf
<div class="title">Bekijk ons bedrijf</div>
duurt 1:26

Onze medewerkers

Ons team doet dagelijks zijn uiterste best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn,
wij stellen ze daarom graag aan u voor.

Vacatures

Ben je op zoek naar een uitdagende baan bij een modern (familie) autobedrijf of kom je net van school en sta je aan het begin van je carrière? Solliciteer dan op een van onze openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie!

Routebeschrijving

Goedbloed Auto's gebruikt cookies om de website te analyseren en te verbeteren.