Goedbloed Auto’s Service Plan

Een vast bedrag per maand

Wilt u een stuk zekerheid met betrekking tot de onderhoudskosten aan uw auto?  Dan is ons Service Plan een juiste keuze voor u!

Voor een vooraf vastgesteld bedrag per maand zorgen wij voor al het nodige onderhoud aan uw auto zoals een kleine of grote beurt, remmen vervangen of de distributieriem vervangen. Dit maandbedrag wordt per automatische incasso gemakkelijk afgeschreven, zodat u er geen omkijken naar heeft.

Zijn er onvoorziene reparaties aan uw auto die niet in het Service Plan vallen, dan nemen wij zoals gebruikelijk vooraf contact met u op om deze te bespreken en heeft u uiteraard de keuze om deze niet uit te laten voeren.

Wat is er inbegrepen?

Voor een vast bedrag per maand mag u natuurlijk wel goede kwaliteit verwachten, daarom is ons Service Plan zeer uitgebreid. Het is echter wel zo dat alleen voorspelbaar en door de fabrikant geadviseerd onderhoud inbegrepen is, onvoorziene reparaties vallen niet in het pakket omdat hier geen vooraf bepaalde levensduur aan gegeven kan worden. Het is dus niet te voorspellen wanneer bijvoorbeeld uw banden versleten zijn (rijgedrag) of wanneer de uitlaat aan vervanging toe is. Dit laatste past alleen binnen een verzekering.


Inbegrepen in uw Service Plan:

Klein of groot onderhoud, naar voorschrift fabrikant
APK
Remblokken en remschijven bij normaal gebruik
Remvloeistof vervangen, naar voorschrift van fabrikant
Distributie riem vervangen (niet gebroken) naar voorschrift fabrikant
Pechhulp
Vervangen van lampjes (geen Xenon)
Bijvullen van vloeistoffen
Interieurfilter
Airco kanalen desinfecteren

Wat zit er niet inbegrepen?

× Schade reparaties
× Vervangen van banden
× Werkzaamheden door derden
× Distributie kettingen, tandwielen of spanelementen
× LED of Xenon verlichting
× Overige reparaties niet benoemd in pakket


Wat kost het voor uw auto?

Wij kunnen aan de hand van het kenteken en uw jaarkilometrage binnen enkele minuten uw maandtermijn berekenen met onze handige rekenmodule.

Alvorens wij een onderhoudsovereenkomst met u afsluiten, lopen wij uw auto volledig na. De prijs voor deze keuring bedraagt € 59,- incl. btw, eventuele mankementen en de daaruit voortvloeiende kosten die er aan de auto zitten op het moment van de keuring moeten eerst hersteld en voldaan worden.

Wilt u geheel vrijblijvend weten wat het voor uw auto kost? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder!

Goedbloed Auto's gebruikt cookies om de website te analyseren en te verbeteren.