Verkoop

Waar bent u naar op zoek? Maak hier uw keuze
Rechtstreeks ingekocht van merkfabrikant

Nieuwe auto

Wilt u een nieuwe auto kopen van ieder merk en type en onafhankelijk advies ontvangen hierover? Dan bent u bij Goedbloed auto’s in Zierikzee aan het juiste adres! Wij zijn u namelijk ook graag van dienst bij de levering van uw nieuwe auto, van ieder merk en type. Doordat ons brede netwerk opgebouwd is uit verschillende leveranciers, van groothandel tot importeurs, kunnen wij u iedere auto leveren inclusief fabrieksgarantie rechtstreeks van de fabrikant.

Scherpe aanbiedingen van diverse merken

Private Lease

Bij ons private lease aanbod weet u excact wat u per maand betaald voor uw auto. Onze prijzen zijn all-inclusief met reparatie en onderhoud, wegenbelasting, verzekering etc. U hoeft alleen zelf nog maar te tanken of te laden.

Kwaliteitsoccasions met zekerheden

Gebruikte auto

Onze aangebode occasions zijn altijd van 100% kwaliteit. Als wij de auto inruilen wordt deze grondig gecontroleerd door onze monteurs op de technische staat. Uiteraard bekijken wij ook de historie en de kilometerstand, indien er iets niet klopt aan de auto of de huidige of toekomstige technische staat is niet voldoende voor onze kwaliteitstnadaard dan wordt de auto niet te koop aangeboden. Bekijk snel onze voorraad, of laat uw zoekopdracht achter!

 

Nieuwe mobiliteit voor stad en regio

Carver Electric

De Carver is een zeer wendbaar en veilig voertuig in de bromfiets categorie, met een maximale snelheid van 45 km/h of 80 km/h en u kunt er met maximaal 2 personen in rijden op de openbare weg. Door het ”Dynamic Vehicle Control” systeem (DVC) en unieke kanteltechnologie is een rit in de Carver niet alleen erg handig maar ook gewoon heel leuk! Iedere Carver is volledig emissie-loos en handig en snel op te laden via het stopcontact thuis of via een adapter op een laadpaal. De maximale actieradius is 100 km of 130 km (afhankelijk van de uitvoering) op een volle lading.

Blijf mobiel met een brommobiel

Nieuwe brommobielen

Chatenet staat bekend als het ”premium” merk onder de brommobielen, met vele details en iedere Chatenet wordt met de hand geproduceerd. Daarnaast zien de Chatenet modellen er ook nog eens sportief uit en zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Een brommobiel houdt u mobiel nadat u uw rijbewijs niet meer verlengd krijgt of zorgt voor mobiliteit voor jongeren die nog geen auto rijbewijs hebben. De huidige brommobielen mogen eigenlijk wel ”Minicars” genoemt worden.