Bel ons
0111 414951
Stuur een bericht
06 823 112 82

Carver

Goedbloed auto’s in Zierikzee is officieel Carver dealer en servicecenter voor de verkoop, levering, garantie en onderhoud of reparatie van uw Carver in Zierikzee voor heel Zeeland.

De Carver is een volledig Nederlandse innovatie en is door de RDW officieel goedgekeurd en 100% elektrisch, opladen kan gewoon in de stekker van uw huis!

Nieuwe mobiliteit

Stelt u eens voor: duurzaam rijden, gemakkelijk opladen, toegang tot alle milieuzones, lage kosten en klaar voor de toekomst. Dit zijn slechts een aantal voordelen van het rijden met een Carver en kiezen voor een nieuwe mobiliteitskeuze. We vertellen u graag meer over het gemak van elektrisch rijden in de Carver.

De Carver is een zeer wendbaar en veilig voertuig in de minder validen, bromfiets of motorfiets categorie (afhankelijk van de uitvoering), met een maximale snelheid van 45 km/h of 80 km/h en u kunt er met maximaal 2 personen in rijden op de openbare weg. Door het ”Dynamic Vehicle Control” systeem (DVC) en unieke kanteltechnologie is een rit in de Carver niet alleen erg handig maar ook gewoon heel leuk!

Iedere Carver is volledig emissie-loos en handig en snel op te laden via het stopcontact thuis of via een adapter op een laadpaal. De maximale actieradius is 100 km of 130 km (afhankelijk van de uitvoering) op een volle lading en hij is binnen 5 uur van helemaal leeg naar 100% opgeladen, of binnen 3 uur van helemaal leeg naar 80% lading.

Waarom kantelt de Carver?

Heeft u zich weleens afgevraagd waarom de Carver kantelt door de bochten? Naast dat het natuurlijk een leuke rijervaring geeft, heeft het kantelen een belangrijke functie in het ontwerp van de Carver. Het is de innovatieve kantel technologie die ervoor zorgt dat u net zo wendbaar bent als op een scooter en net zo comfortabel als in een auto. Een mobiliteitsoplossing die alle voordelen van traditionele voertuigen samenbrengt: de Carver.

Heeft u nu al een vraag?

Heeft u al een vraag waarmee wij u kunnen helpen? Neem dan via deze button direct contact met ons op zodat wij uw vraag zo snel mogelijk kunnen beantwoorden.

Carver-20

Range+

Top snelheid 45 km/h
Actieradius 130 km
Batterij type: Samsung SDI NCM
Batterij capaciteit: 7,1 kWh
Oplaadtijd 80%: ca 3 uur
Volle oplaadtijd: ca 3 uur 45 minuten
Standaard zeer rijk uitgerust

De R+ is een uitvoering met een uitgebreid accupakket met meer actieradius en een kortere oplaadtijd. De standaard uitrusting bij deze versie is zeer uitgebreid met schuiframen, bluetooth audio systeem en een Active of Touch stijl.

carver-r

Speed+

Top snelheid 80 km/h
Actieradius 100 km
Batterij type: Samsung SDI NCM
Batterij capaciteit: 7,1 kWh
Oplaadtijd 80%: ca 3 uur
Volle oplaadtijd: ca 3 uur 45 minuten
B rijbewijs voor 2013, anders A rijbewijs

De S+ uitvoering is een elektrische motor uitvoering van de Carver met een maximale snelheid van 80 km/h. Indien het B rijbewijs is behaald voor 19 januari 2013 mag u met alleen dit rijbewijs de S+ besturen, anders is een A rijbewijs (motor) noodzakelijk.

carver-s

Meer weten over de Carver?

Bent u op zoek naar meer informatie van de Carver?

Vraag dan hier uw offerte op of bekijk de folders en prijslijst van de Carver personen versie.

Prijslijst Carver R+ en S+

Cargo R+

Top snelheid 45 km/h
Actieradius 130 km
Oplaadtijd 80%: ca 3 uur

De standaard uitrusting bij deze versie is zeer uitgebreid met schuiframen, bluetooth audio systeem en een Active of Touch stijl. Het sterke Samsung accupakket van de R+ zorgt ervoor dat u meer actieradius heeft en uw Cargo sneller opgeladen is om naar de volgende klus te kunnen.

Carver-Cargo-white-logos-view2-windows-1

Cargo Speed+

Top snelheid 80 km/h
Actieradius 100 km
Oplaadtijd 80%: ca 3 uur

De S+ uitvoering is een elektrische motor uitvoering van de Carver met een maximale snelheid van 80 km/h. Indien het B rijbewijs is behaald voor 19 januari 2013 mag u met alleen dit rijbewijs de S+ besturen, anders is een A rijbewijs (motor) noodzakelijk. Ook deze versie is standaard net zo luxe uitgerust als de R+ uitvoering, met als bijkomend voordeel dat u op de provinciale wegen gemakkelijk mee kan in het verkeer.

Carver-Cargo-black-logos-view2-window-1

Meer weten van de Carver Cargo?

Bent u op zoek naar meer informatie van de Carver Cargo?

Vraag dan hier uw offerte op of bekijk de folders en prijslijst van de Carver personen versie.

Prijslijst Cargo R+ en S+

Service en onderhoud aan uw Carver

Onderhoud is nodig om zolang mogelijk te kunnen genieten van uw Carver. Dit onderhoud, garanties, nodige reparatie en service aan uw Carver voeren wij graag in ons bedrijf in Zierikzee voor heel Zeeland voor u uit. Als erkend service partner voor Carver bent u ervan verzekerd dat dit volgens de voorschriften en juiste onderdelen gebeurt. Wij beschikken over Carver opgeleide monteurs en het nodige speciaal gereedschap om bijvoorbeeld de kantelhoek van uw Carver juist te kalibreren. Carver adviseert om minimaal een keer per jaar uw Carver een onderhoudsbeurt te laten geven.

Onderhoudsbeurt Carver

Uw Carver in topconditie
€ 175,-

– Algehele controle voertuig
– Uitlezen storingsgeheugen
– Smeren van portieren en kantelpunten