Bel ons
0111 414951
Stuur een bericht
06 823 112 82

Financiering

Duidelijke voorwaarden, helder onafhankelijk advies en een eerlijke prijs, dat is waar het om draait als u bij ons een financiering afsluit voor de aankoop van uw auto. Doordat wij zaken doen met diverse onafhankelijke partijen die voor u diverse offertes opvragen bij verschillende erkende geld verstrekkers en banken, bent u verzekerd van een scherpe prijs tegen de beste voorwaarden.

Wij zijn uw aanspreekpunt bij het afsluiten van de financiering waardoor alles een stuk overzichtelijker voor u wordt. Denk bij deze dingen aan afspraken over vaste rente, restantbetalingen met flexibele rente’s of een aanbetaling, er is keus genoeg! Hieronder kunt u beknopt wat uitleg over de meest voorkomende vormen van financieren vinden, neem bij vragen gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Standaard financiering

Dit is de meest voorkomende financiering bij de aankoop van uw auto, hier is zowel de rente als het maandbedrag vooraf vastgesteld, waardoor u precies weet waar u aan toe bent, hoe lang de financiering loopt en wat u per maand hiervoor moet betalen. Een ander voordeel is dat de auto gewoon op uw naam geregistreerd wordt en u vaak een gratis overlijdensrisicodekking heeft.

Financiering met restantbetaling

Bij deze vorm van financieren kunt u ook genieten van een vaste rente en een vast maandbedrag, welke lager zijn dan bij andere financieringen. Dat komt doordat u aan het einde van deze financiering altijd een restantbedrag open heeft staan wat u dan wel in een keer dient af te lossen of mee te financieren bij een nieuwe financiering. Het grootste voordeel hiervan ten opzichte van een betaalplan zonder restantbetaling is dan ook overduidelijk de lagere maandlasten.

Onafhankelijk advies

Wij doen zaken met diverse financieringsmaatschappijen die contacten onderhouden met vrijwel alle geld verstrekkers en banken in de markt. Er wordt een offerte opgevraagd bij verschillende maatschappijen zodat u het meest aantrekkelijk rentetarief betaald onder de beste voorwaarden. Uiteindelijk gaat het ons erom dat wij u het beste financieringsproduct voor uw situatie kunnen aanbieden waardoor wij u de door u gewenste auto kunnen leveren. Wilt u meer weten over onze financieringsproducten? Neem dan gerust contact met ons op!

Bereken uw maandbedrag

Ziet u uw gewenste auto bij ons te koop staan, maar mist u net dat kleine stukje financiën in uw budget of wilt u uw spaargeld liever bewaren? Dan is een financiering wellicht de juiste keuze voor u. Doordat wij met diverse aanbieders van financiële diensten samenwerken, bent u ervan verzekerd dat u een scherpe offerte tegen de beste voorwaarden van ons ontvangt.

Een aanvraag doen

Op het moment dat wij met u een aankoop en restant bedrag voor de financiering zijn overeengekomen, bieden wij deze prijzen aan bij onze samenwerkende financiële partners. Zij offreren ons hun offerte welke wij direct met u overleggen, de keuze is dan aan u welke financieringsofferte het beste bij u past.

Stel ons via onderstaand link direct uw vraag of bereken uw maandtarief direct in onze calculator!