Bel ons
0111 414951
Stuur een bericht
06 823 112 82

Nieuwe Auto's

Wilt u een nieuwe auto kopen van ieder merk en type en onafhankelijk advies ontvangen hierover? Dan bent u bij Goedbloed auto’s in Zierikzee aan het juiste adres! Wij zijn u namelijk ook graag van dienst bij de levering van uw nieuwe auto, van ieder merk en type.

Merkonafhankelijke leverancier

Doordat ons brede netwerk opgebouwd is uit verschillende leveranciers, van groothandel tot importeurs, kunnen wij u iedere auto leveren inclusief fabrieksgarantie rechtstreeks van de fabrikant. Omdat wij als merkonafhankelijke leverancier u deze auto leveren denken wij bij de verkoop alleen aan uw wensen en budget, zonder het belang van een registratieplicht of afnameverplichting door de fabrikant. Vaak kunnen wij de auto zelfs leveren met dezelfde aanbiedingen en maandacties van het betreffende merk! Met andere woorden; echt onafhankelijk en passend advies voor u bij aanschaf van uw nieuwe auto! Graag vertellen wij u vrijblijvend onder het genot van een kopje koffie of thee wat de mogelijkheden zijn en vooral wat uw wensen zijn.

Op zoek naar een nieuwe Citroën, Ford, Peugeot, Renault of Opel? Misschien hebben wij hem staan! Bekijk hier direct onze voorraad nieuwe auto’s, snel leverbaar en met fabrieksgarantie.

Waarom een nieuwe auto via ons kopen?

  • Fabrieksgarantie blijft behouden
  • Aanbiedingen en prijzen gelijk als aan de dealer
  • Goede contacten met lokale en Nederlandse importeurs
  • Persoonlijke adviesgesprekken zonder registratiedruk van een fabrikant
  • Eventuele jonge auto’s via parallel import voor veel prijsvoordeel
auto-2