Bel ons
0111 414951
Stuur een bericht
06 823 112 82

Onze zekerheden

Wij willen er 100 % zeker van zijn dat uw nieuwe auto aan de hoogste kwaliteit voldoet, daarom controleren wij iedere auto die wij inruilen of inkopen vakkundig bij binnenkomst. Niet alleen de technische staat en te verwachten reparaties worden nagekeken voordat wij de auto te koop aanbieden, we controleren ook nog eens de kilometer en schade historie van de auto zodat wij zeker zijn dat uw gewenste auto aan de hoogste kwaliteit voldoet!

Kies voor zekerheid

Al onze prijzen zijn rijklaar en inclusief garantie indien de verkoopprijs boven de € 4.500,- is. Voor nog meer zekerheid kiest u het Goedbloed Auto’s Service Pakket (meest gekozen!) tegen een meerprijs van € 495,-. Hiervoor krijgt uw nieuwe auto ook een onderhoudsbeurt naar schema van de fabrikant, een nieuwe APK, 12 maanden pechhulp verzekering, 10 liter brandstof, een professionele reniging van interieur en exterieur en de distributieriem is vervangen indien deze binnen een jaar vervangen dient te worden. Koopt u een auto tot een prijs van € 4.500,- dan omvat het Goedbloed Auto’s Service Pakket een technische controle met eventueel herstel van reparatieadviezen, nieuwe olie en oliefilter, nieuwe APK, professionele reiniging en 10 liter brandstof.

BOVAG garantie

Wij zijn aangesloten bij de BOVAG, de overkoepelende automotive organisatie die staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Alle aangesloten leden moeten dan ook voldoen aan hoge kwaliteit eisen die jaarlijks getoetst worden. Als u een auto aanschaft van € 4.500,- of meer zit er automatisch 12 maanden BOVAG garantie inbegrepen in onze prijzen. De garantie beschermd u als consument tegen eventuele verborgen gebreken aan de auto die pas naar boven komen nadat u de auto intensief bent gaan gebruiken. Zowel de onderdelen als het arbeidsloon vallen in deze garantie. Klik hier voor meer informatie over deze garantie.

Logo-BOVAG-Garantie-300x208

Tellerstand registratie

Alle door de RDW erkende bedrijven in Nederland zijn wettelijk verplicht om tellerstanden van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s te registeren. De RDW beheert het register met tellerstanden en geeft op basis van die informatie een oordeel over de juistheid van een tellerstand. RDW erkende autobedrijven zijn verplicht bij iedere transactie de tellerstand te registreren, waardoor de ruimte om te frauderen met de tellerstand nihil wordt. Geen enkele van onze aangeboden auto’s zijn voorzien van een teller rapport waar een ”Onlogisch oordeel” bij vermeld staat. Het teller rapport wordt alleen door het RDW afgegeven waardoor u er zeker van bent dat de kilometerstand echt is. (Voorheen de Nationale Auto Pas ofwel NAP)

100% onderhouden

Wij zijn aangesloten bij 100% onderhouden. Dit label geeft een eerlijk oordeel over de onderhoudshistorie van de auto, door een registratie van de in het verleden uitgevoerde onderhoudsbeurten.

Binnen ons bedrijf volgen wij de normen waaraan voldaan moet worden, alvorens wij een auto het keurmerk 100% onderhouden kunnen geven. De auto krijgt in dit geval een officieel certificaat die u als nieuwe eigenaar van ons ontvangt. Door deze transparantie is de kans op onvoorziene kosten in de nabije toekomst nog kleiner geworden, omdat de auto alle nodige onderhoudsbeurten heeft gehad. Registratie van het onderhoud kan via het onderhoudsboekje, digitale onderhoudsboekje of in de boordcomputer van de auto, alleen als de volledige historie bekend is krijgt de auto dit keurmerk.

Zoek service

Bent u op zoek naar een specifieke auto die wij niet hebben staan? Wij gaan graag voor u op zoek! Wij verzorgen de onderhandelingen en leveren de auto vanuit ons bedrijf in Zierikzee aan u af, inclusief de geldende zekerheden! U kunt dan ook gewoon bij ons terecht voor garantieafwikkeling. Wij kopen alleen in via erkende BOVAG autobedrijven, dealers, importeurs of groothandelaren. Tevens ruilen wij uw eigen auto in en controleren de gewenste auto zorgvuldig voor de levering.