Bel ons
0111 414951
Stuur een bericht
06 823 112 82

Private Lease in Zeeland

Private Lease uw Peugeot, Citroën Renault, Kia of welke andere auto dan ook bij Goedbloed Auto’s in Zierikzee voor heel Zeeland. Sterk in elk merk, onafhankelijk advies, eerlijke aanbiedingen en persoonlijk contact!

Privé een auto leasen wordt steeds interessant voor particulieren en ook steeds scherper in prijs. Voor een vast bedrag per maand rijdt u in een gloednieuwe auto inclusief reparatie en onderhoud, verzekering, wegenbelasting, rente en afschrijving. Na afloop van het contract levert u de auto weer in zonder enig risico van restwaarde verlies.

Door onze goed onderhouden contacten bij diverse Leasemaatschappijen kunnen wij u een offerte op maat geven voor uw nieuwe auto en hebben wij een ruime keuze. Vrijwel ieder model en uitvoering, bij ons kunt u terecht voor al uw wensen. Om aan te sluiten op onze filosofie om onafhankelijk advies op het gebied van mobiliteit te kunnen geven aan onze klanten zijn wij met ons eigen private lease label gestart; Private Lease Zeeland.

Wij zijn uw persoonlijke contact personen tijdens de gehele looptijd van het contract. Van aflevering tot reparatie en onderhoud en wanneer u de auto weer in komt leveren.

Onze aanbiedingen

Doorlopend hebben wij scherpe private lease aanbiedingen door het inkoopvoordeel van onze samenwerkende leasemaatschappijen, of doordat de auto’s op voorraad staan. Wilt u een specifiek andere auto of model die niet in de aanbieding zijn? Vul dan ons contactformulier in en laat uw wensen achter!

Mitsubishi Space Star

Connect+

€ 289,-vanaf prijs

Citroën C3

Feel 88

€ 388,-vanaf prijs

Hyundai i10

1.0i Blue Comfort

€ 315,-vanaf prijs

Renault Clio

1.0 TCe Evolution

€ 379,-vanaf prijs

Ander model?

Alle merken mogelijk!
op aanvraag

Keurmerk Private Lease

Al onze private lease aanbiedingen worden onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door de betreffende leasemaatschappij. Dit keurmerk garandeert dat u via ons veilig en verantwoord een auto kunt leasen, wij doen geen zaken met leasemaatschappijen die niet onder dit keurmerk werken. Pas na een uitgebreide toetsing mag een aanbieder van privé lease het keurmerk voeren. Zo weet u zeker dat u een leasecontract afsluit bij een betrouwbare leasemaatschappij.

Het keurmerk private lease is onafhankelijk van iedere leasemaatschappij of consumentenorganisatie en werkt alleen voor de belangen van een consument in een markt waar private lease wordt aangeboden. Zij zien graag een vrije markt waar leasemaatschappijen privé lease aanbieden. Tegelijk moet u als particulier een heldere en weloverwogen keuze kunnen maken. Het keurmerk helpt u hierbij.

Wilt u meer weten van de zekerheid van dit keurmerk? Bekijk hier hun website.

keurmerk private lease