Bel ons
0111 414951
Stuur een bericht
06 823 112 82

Zakelijk

Voor aanschaf, onderhoud, reparatie, APK en andere zaken van uw bedrijfsauto bent u bij ons als bedrijfswagen specialist in Zierikzee aan het juiste adres! Dit is namelijk een van onze specialiteiten. Al jaren mogen wij voor diverse bedrijven in Zierikzee, Schouwen Duiveland en Zeeland hun wagenparken mobiel houden. Wij werken volgens een duidelijke gedachte, alles wordt bij ons in werking gezet om ervoor te zorgen dat uw auto’s of auto snel en vakkundig weer op weg kunnen bij onverhoopte problemen. En in het geval van onderhoud plannen wij de werkzaamheden zodanig in dat u de auto meestal maar een dagdeel of dag kwijt bent. Dit alles doen wij tegen een eerlijke prijs. En met onze haal en breng service, vervangend vervoer mogelijkheden, gratis pechhulp of snel service terwijl u wacht bent u ervan verzekerd dat het werk gewoon door kan gaan en wij uw bedrijf mobiel houden.

Aanschaf bedrijfsauto

Voor zowel een nieuwe als gebruikte bedrijfsauto bent u bij ons aan het juiste adres. Door ons jarenlange opgebouwde netwerk met fabrikanten, importeurs en dealers kunnen wij de door u gewenste bedrijfsauto met onafhankelijk advies leveren. Dit alles kan met dezelfde acties en aanbiedingen als u bij de dealer krijgt, waardoor het prijstechnisch dus niets meer uitmaakt. Ook op het gebied van laadruimte inrichting, accessoires, beletteringen of track en trace systemen kunnen wij u ontzorgen waardoor het geheel proces voor u uit handen genomen wordt en u veel tijd bespaard. Zo is uw nieuwe bedrijfsauto volledig klaar voor gebruik als u hem komt ophalen bij ons.

Wilt u direct onze voorraad bedrijfsauto’s bekijken? Bekijk dan direct onze bedrijfsauto’s uit onze voorraad.

Indien u uw bedrijfsauto graag wilt leasen leggen wij u hier graag uit wat de verschillende leasevormen inhouden

Bedrijfswagen service en onderhoud

In het geval van onderhoud, reparatie of schade aan uw bedrijfsauto zorgen wij ervoor dat dit zo snel en vakkundig gebeurt. Uw bedrijf heeft er nagenoeg geen hinder van, tezamen met onze diverse mobiliteitsoplossingen. Doordat wij diverse mogelijkheden hebben op het gebied van onderhoud, houdt u zelf grip op de kosten voor uw wagenpark en komt u niet voor verassingen te staan. Wij overleggen vooraf met u wat noodzakelijk is en geven hiervoor een prijsopgave waar wij ons aan houden. Onze gratis pechhulp verzekering na onderhoud geldt ook voor onze zakelijke klanten, waardoor u na een onverhoopte stranding weer snel op weg kunt. Bekijk op onze ‘’Onderhoud’’ pagina onze vaste all-in pakket prijzen, let op deze zijn incl. 21% BTW. Neem gerust contact met ons op als u nog vragen heeft of een vrijblijvend gesprek met ons wilt over wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen.

Lease auto onderhoud

Bent u een berijder van een lease auto van uw eigen bedrijf of het bedrijf waar u werkzaam bent? Wij onderhouden uw auto dan ook graag! Wij hebben landelijke afspraken met vrijwel alle leasemaatschappijen in Nederland en handelen alle zaken direct met de leasemaatschappijen af. Neem voor de zekerheid contact op met ons bedrijf, wij helpen u graag verder!

bedrijfswagens