Zakelijk

Zakelijk

Onderhoud, reparatie, APK en de aanschaf van bedrijfsauto’s is een van onze specialiteiten. Al jaren mogen wij voor diverse bedrijven hun wagenparken mobiel houden. Wij werken volgens een duidelijke gedachte, alles wordt bij ons in werking gezet om ervoor te zorgen dat uw auto’s of auto snel en vakkundig weer op weg kunnen bij onverhoopte problemen en in het geval van onderhoud plannen wij de werkzaamheden zodanig in dat u de auto meestal maar een dagdeel of dag kwijt bent. Dit alles doen wij tegen een eerlijke prijs. En met onze haal en breng service, vervangend vervoer mogelijkheden, gratis pechhulp of snel service terwijl u wacht bent u ervan verzekerd dat het werk gewoon door kan gaan en wij uw bedrijf mobiel houden.

Aanschaf bedrijfsauto

Voor zowel een nieuwe als gebruikte bedrijfsauto bent u bij ons aan het juiste adres. Door ons jarenlange opgebouwde netwerk met fabrikanten, importeurs en dealers kunnen wij de door u gewenste bedrijfsauto met onafhankelijk advies leveren. Dit alles kan met dezelfde acties en aanbiedingen als u bij de dealer krijgt, waardoor het prijstechnisch dus vrijwel niets meer uitmaakt. Ook op het gebied van laadruimte inrichting, accessoires, beletteringen of track en trace systemen kunnen wij u ontzorgen waardoor het geheel proces voor u uit handen genomen wordt en u veel tijd bespaard. Zo is uw nieuwe bedrijfsauto volledig klaar voor gebruik als u hem komt ophalen bij ons.

Bedrijfswagen service

In het geval van onderhoud, reparatie of schade aan uw bedrijfsauto zorgen wij ervoor dat dit zo snel en vakkundig gebeurt dat uw bedrijf er nagenoeg geen hinder van ondervindt samen met onze diverse mobiliteitsoplossingen. Doordat wij diverse mogelijkheden hebben op het gebied van onderhoud, wij vooraf met u overleggen wat noodzakelijk is en u hiervoor een prijsopgave bieden houd u zelf grip op de kosten voor uw wagenpark en komt u niet voor verassingen te staan. Onze gratis pechhulp verzekering na onderhoud geldt ook voor onze zakelijke klanten, waardoor u na een onverhoopte stranding weer snel op weg kunt. Bekijk op onze ‘’Onderhoud’’ pagina onze vaste all-in pakket prijzen, let op deze zijn incl. 21% BTW. Neem gerust contact met ons op als u nog vragen heeft of een vrijblijvend gesprek met ons wilt over wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen.

Leaseauto onderhoud

Bent u een berijder van een lease auto van uw eigen bedrijf of het bedrijf waar u werkzaam bent? Wij onderhouden uw auto dan ook graag! Wij hebben via James Autoservice landelijke afspraken met vrijwel alle leasemaatschappijen in Nederland en handelen alle zaken direct met de leasemaatschappijen af via een speciaal aanvraag en facturatiesysteem. Voor het maken van een afspraak als leaserijder dient u vaak te handelen naar de wensen van de leasemaatschappij. Zo heeft de ene een eigen plan systeem via waar u een afspraak in moet plannen (kies dan voor ons als vestiging) of via een speciaal e-mail adres waarbij u aan kunt geven de auto bij ons te willen laten onderhouden of repareren. Neem hiervoor voor de zekerheid contact op met uw wagenparkbeheerder of neem bij twijfel contact met ons bedrijf op, wij helpen u graag verder!

Goedbloed Auto's gebruikt cookies om de website te analyseren en te verbeteren.