Bel ons
0111 414951
Stuur een bericht
06 823 112 82

De bedrijfswagen specialist van Schouwen-Duiveland

Rijdt u een grijs kenteken bestelauto of bedrijfsbus en zoekt u een betrouwbare partner voor aankoop, verkoop of onderhoud? Al jaren zijn wij de specialist op Schouwen-Duiveland voor bedrijfswagens en wagenpark beheer. Lees op deze pagina al onze mogelijkheden, neem bij vragen contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

goedbloed-vans-logo-groot

Uw mobiliteit is onze zorg!

Uw medewerkers moeten hun werk kunnen doen met hun bedrijfsauto, dat snappen wij als geen ander. Daarom hebben wij een aantal kernwaarden waarmee wij uw bedrijf mobiel houden:

→ Sterk In Elk Merk!
→ Snelservice terwijl u wacht
→ Pechhulp service door heel Nederland en Europa
→ 75 jaar ervaring met bedrijfswagens
→ Geselecteerde voorraad bedrijfswagens, nieuw en gebruikt
→ Groot netwerk om aan uw wensen voor een nieuwe bedrijfswagen te voldoen
→ Leasing, financiering of onderhoudscontracten altijd mogelijk

Fotografie - Goedbloed Auto's-51

Nieuwe bedrijfswagen kopen

Is uw grijs kenteken bestelauto of bestelbus aan vervanging toe? Wij leveren u graag een nieuwe of gebruikte bedrijfswagen uit voorraad, of op bestelling geheel naar eigen wens.

Ons uitgangspunt is de passende bedrijfsauto voor uw bedrijf en medewerker te vinden, hebben wij hem niet zelf staan? Dan gaan wij er graag naar op zoek voor u, ons uitgebreide en jarenlange opgebouwde netwerk biedt voldoende kansen om een passend voorstel te maken voor u. En dat voor alle merken en type bedrijfsauto’s.

Ons netwerk is opgebouwd uit dealers, importeurs en fabrikanten waar wij rechtstreeks uw gewenste auto kunnen inkopen. Aantrekkelijke voorraad acties of helemaal nieuw naar uw wens samen gesteld, wij helpen u graag verder.

Leasing en financiering

Uw nieuwe bedrijfswagen zorgt wellicht voor een flinke hap uit de cashflow, daarom bieden wij u handige leasing en financieringsmogelijkheden!

Kiest u voor een full operationale lease, financial of juist alleen netto operational lease? Voor alle vormen bieden wij een passende oplossing, ook als u nu al een auto elders leased helpen wij u graag met het onderhoud van uw bedrijfsbus of bestelauto. Door onze goede contacten met diverse leasemaatschappijen bent u snel en vakkundig geholpen door onze medewerkers.

Bekijk onze zakelijke lease pagina voor meer informatie!

Onze voorraad bedrijfswagens

In onze voorraad hebben wij wellicht direct de juiste bestelauto of bedrijfsbus voor u staan. Hagelnieuw of jong gebruikt, u kunt er door onze hoge kwaliteitstandaard nog jaren uw werk mee uitvoeren!

Onze auto’s worden voor inruil of aankoop eerst grondig geïnspecteerd en klaar gemaakt naar onze hoge kwaliteitstandaard, zo komen wij maar u ook niet voor verrassingen te staan.

bedrijfswagens